Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
14-07-2001: LFC vandt 4-0 over BK Frem i en træningskamp
Lørdag spillede LFC den næstsidste træningskamp, inden det for alvor går løs mod Vejle den 22/7. Dagens modstander var BK Frem, der var meget tæt på oprykning til Superligaen efter den forgangne sæson.

Det blev til endnu en succes-oplevelse for LFC's spillere og de fremmødte tilhængere. Der var kun gået 6 minutter før det blev 1-0 ved Andreas Havlykke. 4 minutter senere blev det 2-0 ved Marvits.

Herefter udartede kampen med en del hårdt spil til følge, hvor der blev givet og taget. Kulminationen kom efter ét kvarter, hvor en Frem-spiller så rødt. Det passede ikke de fremmødte Frem-tilhængerne, der fik svinet dommeren godt og grundigt til verbalt.

Efter 23 minutter blev det 3-0 ved Mads Junker. Efter 35 minutter leverede Ulrik Lindstrøm en pragtredning i en situation, der lignede en 100%'s chance til Frem.

Anden halvleg blev ikke helt så god som første. Det er som om, vi ikke ønsker at ydmyge modstanderen, selv om vi nogen gange godt kunne gøre det. Men Grahn fik da lige scoret til 4-0 efter 14 minutter. Han havde i øvrigt også et forsøg på træværket. Der var chancer til mere. Der sås et par glimrende indlæg fra Jan Frederiksen fra venstre-fløjen til Junker i boksen, men det blev ved de 4-0.

Det kører jo egentlig meget godt i øjeblikket, og vi må håbe sejrene kan fortsætte, når det virkelig går løs om godt en uge i den nye sæson i Superligaen. Det virker som om, stemnigen er god på holdet. Det er specielt en meget stor fornøjelse at opleve Morten P., der konstant gejler medspillerne op med en masse positive tilråb. Det er ikke underligt, at han er blevet vice-anfører.

Næste træningskamp gælder Hansa Rostock på onsdag kl. 16 i Lyngby.

Lyngby FC line-up: Ulrik Lindstrøm, Lennart Lynge Larsen, Rasmus Marvits, Morten Petersen, Stefan Schmidt, Kim Christensen (80. Jari Pedersen), Lars Bohinen (61. Ulrich Vinzents), Christian Magleby (61. Niels Lodberg), Tobias Grahn (70. Jan Frederiksen), Mads Junker og Andreas Havlykke.

Advarsler til LFC: 11. Kim Christensen og 65. Lennart Lynge.

SJ
Lennart Lynge
Rasmus Marvits og Stefan Schmidt får holdt Frem'eren væk
Så er der scoret!
Stefan Schmidt
Tobias Grahn og Christian Magleby aftaler, hvem der skal tage Lyngbys frispark
Morten Petersen på vej frem
Mads Junker har scoret
Mads Junker lykønskes af Lars Bohinen
Morten Petersen i hovedstødsduel
Ulrik Lindstrøm
Rasmus Marvits
Junker jonglerer i en pause. Bemærk hans nye Kappa sko
Kim Christensen behandles
Christian Magleby
Poul Hansen
Martin Birn er stadig kun tilskuer til kampene
Lennart Lynge Larsen
Andreas Havlykke på lur foran Frems mål
Lennart Lynge arbejder nede på baglinien
Kim Christensen på vej frem
Kim Christensen venter på et LFC-hjørnespark
Tobias Grahn har scoret!
Kim Christensen i selskab med en Frem-spiller
Ulrich Vinzents
Jari Pedersen afleverer
Andreas Havlykke prøver at finde vejen til målet
Jari Pedersen