Diverse
2010
2009
2006
 07/05: LB Cheerleaders
 03/05: LB Cheerleaders
 23/04: LB Cheerleaders
 07/02: BV's Generalforsamling
2005
 TIFO billeder fra 2005
 18/06: Video fra Aarhus
 12/06: Video af TIFO
 05/06: Video fra Odense
 01/05: LB Cheerleaders
 03/04: LB Cheerleaders
 02/04: LB holdfoto
 03/03: Ny Nike-kollektion
 28/02: Morten Petersen
Arkiv
 Oversigt 1999-2002 »
21-03-2001: Vikinge-træf i LFC's sponsor-lounge

Onsdag aften havde Lyngby FC indkaldt til "Vikinge-træf" i sponsor-loungen på Lyngby Stadion, hvor tilhængerne havde mulighed for at møde Jørn Terkelsen (JT), Peter Packness (PP), René Dùpont (RD), Poul Hansen (PH) og Lars Bohinen (LB).

Det blev et spændende og velbesøgt møde, hvor alle kunne få stillet deres spørgelyst. Efter en kort indledning ved PP, blev ordet givet videre til PH, der fortalte om de sportslige mål for forårssæsonen.

PH var meget optimistisk med hensyn til LFC's muligheder for at blande sig i top-striden. En placering i top-3 ville ikke være urealistisk, da holdet besidder en stor rutine på midtbanen, har flere strenge at spille på i angrebet samt et forsvar, der burde lukke færre mål ind nu i forhold til tidligere.

Selvfølgelig er det et stort problem, at Martin Birn ikke er i stand til at spille i foråret på grund af det grimme uheld i søndags, hvor han faldt ned af trapperne ved sponsor afsnittet. Man regner med, at Birn vil være ude i omkring 6 måneder, hvilket heldigvis er lidt kortere end først antaget. Til gengæld lader det til, Frank Schoeman nu er ved at komme op i omdrejninger.

Poul Hansen

Lyngby FC har et ganske svært program i de sidste 4 kampe, hvor 3 af kampene er: FCK, Brøndby og AaB ude. PH pegede på, at LFC generelt klarer sig fint på udebane, og spillerne er virkelig sultne efter at vinde noget nu.

Det er et problem, at angriberne - bortset fra Kim Christensen - scorer for få mål. PH er dog overbevist om, at blandt andre Havlykke og Grahn nok skal få hul på bylden. Bradley kæmper i øjeblikket en hård kamp for at nå den optimale form. PH håber, vi snart vil kunne se Bradley tilbage på banen igen.

Efter PH's indlæg blev ordet givet videre til JT, der indledte med at sige, at hverken bronze eller sølv var godt nok for ham. Det er kun en 1. plads, der kan bruges til noget. Undertegnede, der aldrig har oplevet LFC vinde noget som helst, vil dog godt for egen regning tilføje, at medaljer af ligegyldig hvilken slags metal vil være yderst tilfredsstillende…

JT understregede, at hans redning af klubben nok var den sidste chance Lyngby FC ville få. Han har nogen planer for at skabe en bæredygtig drift, som vil blive gennemført i løbet af et halvt års tid, men han ville ikke løfte sløret for, hvad disse planer helt konkret gik ud på.

Jørn Terkelsen

Han appellerede til tilhængerne om at skaffe endnu flere tilskuere til kampene ved at tage venner og familie med til fodbold. Desuden ville idéer fra tilhængerne til nye tiltag altid være velkomne.

Og så kom spørgsmålet, som mange nok havde set frem til: Hvad var hans holdning til Lyngby Stadion?

- Svaret var ikke overraskende, at han ikke var tilfreds med de nuværende forhold. Han havde løbende møder med lokal-politikerne om sagen. Han ønskede, at kommunen skulle deltage i et projekt for et forbedret stadion - ellers var det ikke hans vurdering, at der kunne findes eksterne investorer til et projekt. Han ville ikke selv skyde penge i et nyt stadion, men sagde samtidig i meget klare vendinger, at han ville give kommunen ét år til at finde en løsning. Er der ikke sket noget til den tid, måtte klubben finde et andet sted at spille sine kampe. Dette forhold ville ikke nødvendigvis indebære en fusion med en anden klub.

Talen faldt naturligvis også på JT's holdning til spiller-agenter og Karsten Aabrink i særdeleshed. JT har ikke nogen principiel modvilje mod agenter, men mener dog, at de fleste spillere ville klare sig lige så godt uden. Karsten Aabrink vil han ikke have noget at gøre med, da Aabrink ved en lejlighed havde ført sig frem på en meget upassende måde blandt LFC's sponsorer efter salget af Stefan Bidstrup.

Samtidig er det et princip, at man ikke ønsker at betale sign-on fee til en spiller, der forlænger med klubben. Havde JT været ejer af LFC i efteråret, var der således ikke blevet forlænget med Magleby på de betingelser.

Martin Johansens lønkrav ville man ikke opfylde, og det var en af grundene til, der var tegnet kontrakt med Lars Bohinen, da muligheden bød sig. Det virkede ikke sandsynligt, at hverken Lars Larsen eller Martin Johansen spiller i LFC efter sommerferien.

Til gengæld er det ikke korrekt, at Tobias Grahn skal forhandle forlængelse til sommer, som det ellers har været fremme i medierne. Ganske vist skal hans løn forhandles igen til den tid, men uanset hvad, er han på en 3-årig kontrakt i Lyngby.

Efter dette indlæg var der mulighed for at stille spørgsmål. Det vil føre for vidt at gengive alle de spørgsmål, der var oppe at vende, men lad os tage nogen af dem:

PH blev spurgt, om det var et problem, at truppen nedskæres. Det mente han ikke umiddelbart, da en stor trup ofte indeholder for mange spillere, der ikke har mulighed for at træne nok på grund af arbejde eller uddannelse. Skal man spille i Superligaen, er der faktisk ikke tid til at have noget arbejde ved siden af. En af undtagelserne i LFC er Martin Birn, der magter at have et job ved siden af - måske fordi han ikke behøver at træne helt så meget som de øvrige spillere. Det er faktisk først, når man er ved at kunne se enden på fodbold-karrieren, der er tid til at have job eller uddannelse ved siden af.

LB blev spurgt om, han var faldet godt til i Lyngby, og om han regnede med at score mange mål. Han er faldet godt til i Lyngby og håber at kunne tilføre holdet en masse rutine og stabilitet samt give de unge spillere noget fodboldbold-lærdom. Han regner ikke med at score så mange mål, idet hans defensive pligter på midtbanen vil holde ham tilbage på banen.

PH blev spurgt om Blue Vikings' rolle for spillere. Han understregede den store betydning tilhængerne har for spillerne. Det betyder meget med en hel masse blå-klædte fans på lægterne både ude og hjemme. Det er dog et problem, når tilhængerne udser sig syndebukke blandt spillerne, når det ikke går godt på banen.

Havlykke havde ikke ladet sig påvirke så meget af den kritik, han var udsat for på et tidspunkt, mens Lennart Lynge i perioder spiller markant dårligere, når der er tilhængere i nærheden. Simpelthen fordi han lider af præstationsangst. PH opfordrede til at holde igen med de kritiske tilråb og i stedet råbe noget i retning af "Kom igen", hvis en spiller laver en fejlaflevering.

PP fortalte om TV's store betydning for økonomien. Som tophold har LFC fået en del direkte TV-kampe, hvilket skæpper godt i kassen. Man kan sagtens leve med et lavere tilskuerantal, hvis kampen vises direkte.

JT fortalte om nye tiltag, hvor man forsøger at skaffe nye fans ved at tage rundt til skoler og fortælle om klubben. På den måde skulle interessen gerne skærpes blandt ungdommen for Lyngby FC og Blue Vikings.

Alt i alt var det et meget interessant og positivt møde, der gerne må gentages på et tidspunkt. Det er fint, når tilhængerne for en gangs skyld kan få svar på deres spørgsmål direkte fra hovedpersonerne.

SJJørn Terkelsen, Poul Hansen, Peter Packness og René Dupont