Diverse
2010
2009
2006
 07/05: LB Cheerleaders
 03/05: LB Cheerleaders
 23/04: LB Cheerleaders
 07/02: BV's Generalforsamling
2005
 TIFO billeder fra 2005
 18/06: Video fra Aarhus
 12/06: Video af TIFO
 05/06: Video fra Odense
 01/05: LB Cheerleaders
 03/04: LB Cheerleaders
 02/04: LB holdfoto
 03/03: Ny Nike-kollektion
 28/02: Morten Petersen
Arkiv
 Oversigt 1999-2002 »
23-10-2001: Blue Vikings' orienteringsmøde

Tirsdag aften afholdt Blue Vikings et orienteringsmøde om Lyngby FC's alvorlige situation med deltagelse af: Poul Hansen, Peter Packness, Mikkel Sørensen, Jørn Terkelsen fra LFC/LB samt lokalpolitikerne: Søren P. Rasmussen (V) og Lis Knudsen (Rad. V.).

Første taler var Cheftræner, Poul Hansen, der redegjorde for sin egen og spillernes syn på sagen. Da historien om en fusion med Farum blev bragt på bane for godt 2 måneder siden, var både træner og spillere klart imod den løsning, hvor 'Brixtofte kunne bestemme alt'.

Den usikre situation er efterhånden ved at sætte sit præg på truppen specielt p.gr.a. tvivl om lønudbetaling. Alle havde sat deres lid til et ja fra Lyngby-Taarbæk Kommune til Terkelsens stadionplaner, så det var kommet som en stor negativ overraskelse, at det alligevel blev et nej.

En fusion med Ballerup ville være langt mere interessant end en fusion med Farum alene af den grund, at AC Ballerup kun i øjeblikket spiller i Danmarks Serien. Alle LFC's spillere fra 1. holdet kunne derfor i princippet gå direkte ind på et fælles hold.

Poul Hansen

PH sagde om sin egen situation, at han ikke ville have lyst til at stå i spidsen for et hold, der ikke var fuldtidsprofessionelt, og han kunne ikke se en løsning, hvor LFC's spillere gik ned i løn. Han påpegede endvidere, at LFC ikke i øjeblikket kan tegne nye kontrakter p.gr.a. dårlig økonomi, og flere spilleres kontrakter udløber til vinter og sommeren 2002. Disse forhold har betydet, at han ikke umiddelbart har lyst til at fortsætte, når hans egen kontrakt udløber om godt ét år. Mellem linierne kunne man måske tolke, at PH vil ændre sin mening, hvis en løsning i Ballerup går i orden.

Afslutningvis talte PH om talentudviklingen, der koster mange penge, fordi der skal mange spillere igennem systemet, før man har én spiller, der er god nok til Superligaen. Ved en neddrosling af aktiviteterne i klubben, vil dette arbejde derfor blive en del vanskelligere.

Næste taler var Mikkel Sørensen, der er Formand for Lyngby Boldklub. Han holdt kortene tæt ind til kroppen. Hans budskab var, at man for alt i verden måtte bevare ungdomsrækkerne i klubben.

Han blev spurgt om sin holdning til den såkaldte Oldboys-plan. Han sagde, at han kun kunne gå ind for den, hvis en masse forudsætninger blev opfyldt. Det lød ikke helt til, at han troede, disse forudsætninger kunne opfyldes, så som at spillerne går med til at gå ned i løn. Han talte lidt uldent om andre planer, der måske ville dukke op.

Han sagde afslutningvis, at han tvivlede på, at det politiske flertal ville ændre holdning m.h.t. forbedring af Lyngby Stadion.

Mikkel Sørensen

Næste taler var Søren P. Rasmussen fra partiet Venstre. Han redegjorde for forløbet omkring kommunens behandling af hele sagen om Lyngby Stadion.

Han sagde, at hele debatten i mellem politikerne mere var endt som et spørgsmål om lovlighed af de enkelte elementer i planer i stedet for visioner for udviklingen af sporten i kommunen.

I begyndelsen havde det set positivt ud m.h.t. et ja til Terkelsens planer, men hurtigt var man begyndt at focusere på alle de ting i planen, man ikke kunne lide, og havde i stedet for at tage en dialog med Terkelsen om elementerne i planen blot valgt i sidste ende at sige nej.

Han mente ikke, at der i udtalelsen fra kommunens side om en ny plan for Lyngby Stadion den 1/4-2002, var nogen som helst chance for reelle forbedringer af stadion - men blot mulighed for renovering af eksisterende bebyggelse.

Han så ikke de store perspektiver i Oldboys-planen og var af den klare opfattelse, at fremtiden for os lå i Ballerup, hvor man har en lokalplan klar til et nyt stadion.

Lis Knudsen sagde ikke så meget andet end, at hun var meget deprimeret over situationen, og efterhånden heller ikke så andre løsninger end at tage til Ballerup. Hun håbede ikke, at det blev til noget med en fusion med Farum, der i hendes øjne ville være ligeså slemt som at fusionere med FCK...

Søren P. tilføjede, at hvad enten man kunne lide Farum eller ej, kunne man lære meget af, hvordan moderne idrætsfaciliteter skal se ud her.

Søren P. Rasmussen

Lis Knudsen

Sidste taler var Jørn Terkelsen. Der var på forhånd tvivl om, hvorvidt han overhovedet ville dukke op til mødet på grund af en overfyldt mødekalender.

JT understregede, at der ikke var noget afgørende på plads om fremtiden. Mange ting skal falde på plads, før han kan præsentere en løsning, men det lod til, der blev arbejdet hårdt på Ballerup-løsningen.

Hans investorer ville uden problemer kunne stå bag et stadion-projekt i Ballerup, hvor man nærmest uden problemer kan påbegynde et stadion byggeri den dag i morgen.

Han har ikke ville nævne navnet på sine investorer på grund af konkurrence hensyn, men det lod til, at flere investorer stod på spring, hvis et nyt stort stadion med omkringliggende faciliteter skal opføres, uanset om det er i Lyngby eller Ballerup.

En løsning i Gentofte kan ikke i praksis føres ud i livet, da selve stadion ligger i et hul, og der er endvidere ikke umiddelbart tilladelse til at opføre boliger her.

JT kan godt acceptere de politikere, der fra starten meldte ud, at de ikke ville være med til hans projekt, men han er meget skuffet over de politikere, der ikke gad sætte sig ordentligt ind i projektet, ligesom han havde svært ved at skjule sin skuffelse over Borgmesteren, der fra starten mere eller mindre havde lovet et ja - men endte med at sige nej.

Jørn Terkelsen

Jørn Terkelsen

JT slog fast, at uanset om man kunne lide det eller ej, var det slut med det LFC, som vi kender det i dag. På torsdag bliver der en afgørende generalforsamling i Lyngby Boldklub om fremtiden, men JT regner ikke med en endelig afklaring her - men nærmere omkring begyndelsen af næste uge.

Til sidst opfordrede han tilhængerne til at møde mere talstærkt op til kampene for at støtte holdet.

Dette var et kortere referat af nogle udvalgte punkter på mødet. Hver enkelt tilhænger må danne sin egen mening, men undertegnede er desværre ikke i tvivl om, at det er ved at være slut med topfodbold her i kommunen.

SJ