LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
11-04-1999: LFC hentede ét point i Silkeborg: 1-1
Søndag skulle Lyngby FC til Silkeborg og prøve at ændre på den kedelige statistik, der siger, at SIF ikke har tabt til Lyngby på hjemmebane siden sæsonen 91/92.

SIF havde i ugens løb spillet pokalkamp mod AaB, som kunne sidde i benene, mens LFC til dagens kamp måtte undvære Jimmi Lüthje (skadet) og Nichlas Hindsberg (karantæne). Andreas Havlykke fik derfor plads i startopstillingen.

Rammen for kampen viste sig ikke at være den allerbedste, da der blæste en ualmindelig kold vind over Silkeborg Stadion, hvilket kom til at koste en del boldtab på begge sider.

Lyngby fik lidt af en drømmestart, da Havlykke blev spillet totalt fri foran mål og kunne score uden chance for Peter Kjær efter kun 7 minutter. Resten af halvlegen bød på flere store chancer og flot kombinationsspil, men flere mål blev det desværre ikke til.

Kort før pausen blev Stefan Bidstrup skadet og blev til anden halvleg erstattet af Peter Holm, som vi hidtil ikke har set så meget til på førsteholdet.

Efter pausen blev rollerne byttet om, og SIF fik lagt et ganske betydeligt pres på Lyngby spillerne, der fik trukket sig for langt tilbage på banen. Man frygtede hele tiden, det ville gå galt, hvilket det så også gjorde efter 55 minutter, hvor SIF's Henrik Pedersen kunne score sit sæsonmål nummer 12.

Meget ærgerligt, men det kunne faktisk godt være gået endnu værre, idet SIF fik tilkendt flere farlige frispark ved kanten af feltet. Vores spillere fik heldigvis redet stormen af, og resten af kampen bød på flere gode kontrachancer, uden det dog førte til mål.

1-1 blev kampens resultat, hvilket må siges at være meget retfærdigt kampens udvikling taget i betragtning. De øvrige resultater i FKL-ligaen betød, at LFC stadig indtager en flot femte plads. På søndag skal vi endnu en gang på udebane og denne gang møde Herfølge. Tag med og støt holdet!

SJ