LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
18-04-1999: Flot 2-0 sejr over Herfølge
Lyngby FC skulle søndag atter på udebane og møde Herfølge. Kampen markerede samtidig begyndelsen på tredje og sidste del af sæsonen. Sidst de to hold mødtes vandt Herfølge 3-1 på Lyngby Stadion, så der var med andre ord nogle ting, der skulle sættes på plads fra LFC's side.

Over 100 vikinger var taget med til et dyngvådt Herfølge Stadion, hvor der blæste en meget koldt vind på tværs af banen. Ikke de mest opmuntrende forhold, men vores spillere fik hurtigt vist, at de var kommet for at underholde.

Første halvleg blev domineret af LFC, hvor der blev budt på flot opspil og gode afslutninger af især Carsten Fredgaard, uden det dog førte til mål.

I anden halvleg fortsatte Lyngby-presset, og Fredgaard havde en stor chance efter få minutter. Lidt senere var det så Herfølges tur med en god mulighed, men mens de ærgrede sig, gik det i ekspres fart den anden vej. Nichlas Hindsberg, der spillede en stor kamp, serverede bolden for fødderne af Hermansen, som scorede sit sæsonmål nr. 12 - virkelig flot!

Efter Lyngbys mål blev Herfølge-spillerne betydelig mere nærgående. Det begyndte at minde lidt for meget om Silkeborg-kampen for en uge siden. Bedre blev det heller ikke af en række, for os, ganske uforståelige dommerkendelser.

Presset kulminerede i det 75. minut, hvor Jimmi Lüthje på mirakuløs vis fik reddet på stregen ved hjælp af overliggeren - tak for det!

I slutfasen fik LFC bedre fat igen. Andreas Havlykke fik opsnappet en dårlig tilbagelægning, og fik spillet Fredgaard fri, der uden problemer kunne score til 2-0.

De sidste 5 minutter gik Herfølge-spillerne total op i limningen og var bl.a. tæt på at score selvmål. Endnu 3 point var i hus.

Da FCK samtidig tabte til Viborg, er LFC nu rykket op på 4. pladsen, hvilket bare er helt fantastisk!

Mød op på mandag (26/4) og støt vores spillere i kampen mod Aarhus Fremad. Det har de virkelig fortjent!

SJ