LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
26-04-1999: Kun ét point mod Aarhus Fremad: 1-1
Lyngby FC skulle mandag aften spille mod Aarhus Fremad i en direkte TV-transmitteret kamp. Desværre var den nye tribune ikke blevet færdig til tiden, så den kunne præsenteres med en masse blå/hvide vikinger på lægterne.

Inden kampen var situationen den, at begge hold ikke kunne bruge andet end en sejr. LFC skulle forsøge at generobre 4. pladen fra FCK, mens AaF desperat prøver at nå op på siden af Viborg. Efter den flotte præstation i Herfølge, var vi mange, der havde store forventninger til vores hold.

Lad det være sagt med det samme: Den kamp går ikke over i historien! 1. halvleg blev en ørkenvandring i upræcist spil frem og tilbage. Der er simpelthen ikke noget at skrive om. Efter 5 minutter af 2. halvleg fik AaF tilkendt et frispark lige på kanten af feltet. Uheldigvis strejfede skuddet en spiller i feltet og snød Fahlström. 0-1 og bunden var nået.

Heldigvis kom der lidt mere gang i Lyngbys spillere, hvilket bar frugt 20 minutter senere, hvor riposten fra et skud på stolpen blev sendt i mål af Fredgaard. Hans 10. sæson-mål i øvrigt.

Resten af kampen formede sig som tilfældigt spil frem og tilbage. Lyngby havde et par chancer på noget, der lignede friløbere mod mål, men det førte desværre ikke til yderlige scoring.

Alt i alt en skuffende kamp, hvor ingen af holdene kan bruge ét point til så meget. AaF kom ikke afgørende væk fra bunden, og Lyngby genvandt ikke 4. pladsen.

På søndag 2/5 gælder det AGF på udebane. Den bane, der må være Superligaen ringeste. Det bør dog ikke afholde alle trofaste Vikinger i at tage med på busturen, der kun koster 120,- kr.

SJ