LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
05-05-1999: Lyngby vandt 3-1 over AB
Onsdag aften skulle Lyngby FC igen på udebane. Denne gang gjaldt det topholdet AB på Gladsaxe Stadion, der er under ombygning.Det var en lidt kølig krystalklar aften, men det skulle vise sig, at vi hurtigt skulle få varmen.

Til dagens kamp måtte LFC undvære flere stamspillere: Martin Johansen og Christian Magleby var ude på grund af karantæne, og Lennart Lynge Larsen blev desværre alvorligt skadet i Århus. Forsvaret bestod derfor af: Ulrich Vinzents, Morten Petersen, Martin Birn og Rasmus Marvits. Desuden var Andreas Havlykke med fra start.

Det var forventet, at AB ville komme stormende fra første fløjt, da en sejr var absolut påkrævet, hvis 1. pladsen skulle holdes. Imidlertid var det Lyngby, der kom bedst fra start: Først en stor chance i det 12. minut og 3. minutter senere et flot langskudsmål ved Niclas Hindsberg.

AB kunne dog udligne kun 6 minutter senere ved Peter Rasmussen, hvilket naturligvis lagde en dæmper på stemningen på vores tribune afsnit. AB fortsatte de gode takter resten af halvlegen, og havde faktisk store muligheder for at komme foran på bl.a. et ganske ubehageligt dobbeltforsøg. Godt vi har Per Fahlström!

Anden halvleg var kun 6 minutter gammel, da Fahlström igen diskede op med en stor redning, men herefter tippede kampen igen til Lyngbys side. Efter 10 minutter fandt Havlykke, der befandt sig på midten af banen, Hermansen på højrefløjen i fuldt løb frem. Han sendte bolden på tværs af banen til en fremadstormende Fredgaard, der selvfølgelig, fristes man til at sige, kunne score til 2-1.

15 minutter senere blev det 3-1, da Søren Hermansen stod det rigtige sted i forbindelse med Fredgaards hjørnespark.

Resten af kampen pressede AB'erne spillet op på Lyngbys banehalvdel og fik også tilkendt en del frispark tæt på straffesparksfeltet. AB er jo kendt for at have gode frisparksskytter, men de havde, heldigvis for os, absolut ikke nogen god dag. LFC levede på kontra angreb og havde et par muligheder, men slutfacit blev altså en flot 3-1 sejr over topholdet.

Da FCK samtidig tabte 0-1 til Herfølge, er Lyngby FC fortjent tilbage på 4. pladsen, og der bør nu være lagt op til den helt store fest på søndag, når vores nye tribune skal indvies mod Silkeborg.

SJ