LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
09-05-1999: Tribunen indviet med ét point mod SIF: 2-2
Søndag den 9/5 blev en historisk dag, idet den nye tribune var klar til indvielse. Lyngby FC tog imod Silkeborg, der med en 2-0 sejr over AGF onsdag tilsyneladende var på vej frem igen. Lyngby havde også en sejr i frisk erindring, nemlig fantastiske 3-1 over AB, så der var lagt op til et spændende møde. Rammen for kampen var i hvert fald i orden med en masse vikinger på plads på Superligaens absolut bedste ståpladser.

Tidligere i sæsonen har vi 2 gange spillet uafgjort med SIF, og kampen begyndte da også med en god chance til hver side efter 7-8 min. I det 12. minut opstod der klumpspil foran SIF'ernes mål, og tilbagevendte Martin Johansen kunne score til 1-0. Hvilken herlig start!

Efter målet fortsatte Lyngby det gode spil, og føringen kunne med lidt held godt være blevet udbygget, men som det ofte går, gik det galt i den anden ende, i noget der burde have været en ufarlig situation. 1-1 ved Peter Lassen.

Resten af halvlegen gik med et par forsøg til hver side, hvor SIF nok var tættest på i de sidste minutter med et saksespark. Det var dog tydeligt, at SIF'erne ville have mere end blot ét point. Efter 6 minutter i 2. halvleg kunne Henrik Pedersen lobbe bolden over Per Fahlström til stillingen 1-2. Man begyndte nu for alvor at blive deprimeret, hvordan skulle LFC komme igen?

Mod kampens slutning syntes alt håb ude. Ganske vist blev spillet i perioder presset op på Silkeborgs banehalvdel, men målene udeblev. I det sidste minut fik LFC tilkendt et hjørnespark, og alt hvad der kunne krybe og gå blev sendt frem i et sidste desperat forsøg.

Søren Hermansen blev dagens helt med sin udlignende scoring til 2-2, og vi kunne næsten juble, som om vi havde vundet kampen. Silkeborg spillerne var meget utilfredse og skuffede, men målet blev godkendt af dommeren. Uafgjort var vel meget retfærdigt, kampen set under et.

Da både FCK og Vejle tabte deres kampe i dag, er LFC fortsat på 4. pladsen nu med 4 point ned til FCK. På søndag gælder det favorit-dræberen Viborg ude, der nu har slået FCK, Brøndby og AB hjemme. Vi skal bryde deres sejrsrække, og til det formål skal vores spillere have al den opbakning, man kan forestille sig.

SJ