LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
16-05-1999: Nedtur i Viborg: 2-5!
Søndag var Lyngby FC på besøg i Viborg, hvor der skulle hentes 3 point til konsolidering af 4. pladsen.

På forhånd var der ikke tale om den nemmeste opgave, da Viborg har haft et meget flot forår med hjemmesejre over FCK, BIF og AB. Blue Vikings var af sted til kampen i én helt fyldt bus. Uheldigvis løb tiden, og vi var først på plads godt 15 minutter inde i kampen. På vejen hørte nogen, at Viborg var kommet foran 1-0 efter kort tid.

På vej ind i stadion-området hørtes jubel, hvilket ikke kunne være noget godt tegn... 2-0 og man havde endnu ikke set noget fodbold!

Der kom hurtigt gang i opbakningen, men LFC var på hælene. Efter 20 minutter var Viborg tæt på 3-0 efter et forsøg, der ramte stolpen.

Lyngby fik dog gang i spillet, og Martin Johansen havde et par gode forsøg på langskud og frispark. Kort tid efter kunne Søren Hermansen reducere til 2-1 på straffe. Det begyndte pludselig at se lysere ud... Men, ak, vi havde dårligt fået armene ned, før Per Fahlström igen måtte hente bolden ud af nettet. 3-1 var absolut ikke morsomt at gå til pause med, og det var utroligt ærgerligt, at vores spillere ikke kunne holde bedre fast.

2. halvleg begyndte meget lovende, med gode forsøg af Ulrich Vinzents og Søren Hermansen. Vinzents' forsøg lignede et indlæg fra siden, men strøg tæt forbi overliggeren.

Resten af kampen blev en nedtur vi ikke har set siden 6-0 i Brøndby. Martin Johansen fik et gult kort og lige efter endnu et.

Det er stadig en uopklaret gåde, hvorfor han fik det sidste, men han har i hvert fald ikke mange fans blandt dommerstanden!

I kampens hede fik dommeren også vist både gule og røde kort til andre af vores spillere, hvilket ikke virkede specielt professionelt. Den eneste, der måtte forlade banen, var dog Martin Johansen.

5 minutter før tid kunne Heine Fernandez score til 4-1 og lige efter til 5-1. Ydmygelsen var total, og folk begyndte så småt at forlade stadion.

I sidste minut kunne Fredgaard reducere til 5-2. Målet fik kun kosmetisk betydning, men det blev trods alt lidt nemmere at forlade et forbavsende tamt Viborg Stadion. Lyngby holder stadig fast i 4. pladsen, men flere hold presser på.

På torsdag 20/5 kommer FCK på besøg. Der er meget mere på spil end blot 3 point. Vi må og skal have et godt resultat. Mød derfor op, så vi kan vise FCK, hvem der regerer i Lyngby!

SJ