LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
20-05-1999: LFC vandt 3-1 over FCK • Forårets sejr!
Lyngby FC tog torsdag imod FCK i en kamp, der gjaldt 4. pladsen og dermed UEFA-Cup deltagelse.

Efter det dårlige resultat i søndags i Viborg havde Lyngby-spillerne en del at rette op på. På grund af karantæne og skader måtte LFC stille op uden profiler som Martin Johansen, Carsten Fredgaard og Christian Magleby, hvilket gav plads til Mikkel Bo Jensen, Ayeni Bosun og Andreas Havlykke.

Rammerne for kampen var perfekte: Godt vejr og over 6.000 tilskuere på plads på Lyngby Stadion. Tidligere har vi som bekendt tabt 5-1 og 2-0 i Parken, så der var noget at rette op på.

LFC fik den værst tænkelige start. Efter et godt LFC-forsøg i det 4. minut slog FCK kontra og kunne score til 0-1 ved Claus Nielsen minuttet efter. Var dette begyndelsen til enden for LFC? Heldigvis ikke!

Kampen bølgede frem og tilbage, men Mikkel Bo Jensen kunne i de sidste minutter af 1. halvleg udligne til 1-1 kort tid efter en gigant-chance til FCK.

1-1 var umiddelbart et udmærket resultat at gå til pause med.

2. halvleg blev meget stor set med Lyngby-briller. Nok havde FCK en stor del af spillet, men Lyngbys spillere udnyttede mulighederne optimalt. Det blev 2-1 ved Nichlas Hindsberg efter 54 minutter og senere 3-1 ved Kim Christensen, der givetvis er fremtidens mand.

Der er ikke så meget andet at sige end, at vi overværede forårets bedste hjemmebanekamp. Samtidig blev kampen afviklet i en meget positiv stemning, både blandt spillere og publikum. Glæden over resultatet kan ikke beskrives.

Samtidig var det rart at konstatere, at reserverne levede op til Superliga-niveau. Specielt er det værd at nævne Ayeni Bosun, der spillede en meget stor kamp.

Med sejren i dag fik LFC konsolideret 4. pladsen med 4 point ned til Silkeborg.

På mandag venter B93 på Østerbro Stadion i en kamp, der må og skal vindes. Ganske vist har vi tidligere haft problemer med B93, men der må være tale om en overkommelig modstander. Vi har samtidig den sjældne mulighed at komme i flertal på udebane.

SJ