LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
24-05-1999: LFC vandt 3-1 over B93
Efter torsdagens FCK-kamp, var det søndag tid til et sidste møde med B93 på Østerbro Stadion.

B93 er forlængst rykket tilbage til 1. division, men vandt for en uge siden over AB. Senere gik det helt galt mod Viborg med en 5-0 lussing til følge.

Der var derfor tale om en kamp, hvor LFC på forhånd var storfavorit og bestemt havde mest at spille for. Til dagens kamp havde Ayeni Bosun fået pladsen i venstre forsvarsside, og Ulrich Vinzents var flyttet tilbage til højre side. Med fra start var også Andreas Havlykke, der igen er begyndt at få en del spilletid.

Knapt 900 mennesker var mødt op til kampen, hvoraf de fleste naturligvis var Lyngby-tilhængere. De blev i den første halve time vidne til virkeligt solidt Lyngby spil. Allerede efter 5 minutter scorede Carsten Fredgaard et flot hovedstødsmål - hvilken drømmestart!

Efter målet forsatte det gode spil med glimrende driblinger og kombinationsspil. Fredgaard lavede dagens detalje, da han i løb lobbede bolden over en fremstormende B93'er og selv modtog bolden. Kort tid efter i det 16. minut lykkedes det Søren Hermansen at score til 2-0 med et lidt blødt skud, som B93-målmanden nok burde have taget sig af.

Efter den halve time begyndte B93'erne at komme bedre med i kampen og havde nogen skud på mål, som Per Fahlström dog tog sig sikkert af.

Mod slutningen var det igen Lyngby, der havde initiativet. Andreas Havlykke fik endnu en gang vist sin store kampvilje og driblede forbi adskillige modstandere, uden det dog førte til flere mål i denne halvleg.

I begyndelsen af 2. halvleg burde kampen have være afgjort flere gange til Lyngbys side, hvor flere direktører på det skammeligste blev misbrugt. Og som det så ofte går, når man har alle chancerne, får modstanderne pludselig scoret i den anden ende af banen. Det var naturligvis lidt af en dukkert, når man efterhånden havde indstillet sig på en Lyngby storsejr. Ville 93'erne efter reduceringsmålet få gejsten tilbage? - Heldigvis ikke!

LFC fik kort tid efter tilkendt et frispark godt langt ude, som Carsten Fredgaard blev sat til at eksekvere. Han fyrede kanonen af - og hvilket mål, det resulterede i. Fantastisk intet mindre! Kampen var nu afgjort, og B93 slap meget billigt med 1-3, da der nu stod Lyngby på resten af kampen.

Med 3 point i dag, har LFC nu 48 point på 4. pladsen efterfulgt af Vejle og Silkeborg begge med 41. På søndag kommer netop Vejle til Lyngby Stadion og med en hjemme-sejr her, vil LFC være sikker på at fastholde 4. pladsen uanset resultaterne af de sidste to vanskelige kampe mod AaB og BIF. Nu må det ikke glippe!

Vi vil med i UEFA-Cup'en! Mød op og støt holdet!

SJ