LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
16-06-1999: Lyngby tabte 2-6 til BIF
Onsdag aften var det tid til sidste runde i Superligaen i denne omgang. Modstanderen var Brøndby, og der var på forhånd spekuleret frem og tilbage om kampens udfald. For at sikre LFC's UEFA-cup deltagelse måtte AB ikke overhale Brøndby i tabellen.

Ville Lyngbys spiller være motiverede på den baggrund? Det var de tilsyneladende nødt til at være, da DBU efter sigende havde sendt observatører til kampen for at sikre, alt gik rigtigt til. En noget svær opgave skulle man mene.

Lyngby begyndte bedst med flere gode forsøg de første 25 minutter, men da Ebbe Sand fik scoret til både 1-0 og 2-0 var løbet kørt. Brøndby udnyttede deres chancer optimalt, og Ole Bjur og Ruben Bagger kunne udbygge føringen til 4-0.

Efter 75 minutter scorede Carsten Fredgaard sit foreløbigt sidste mål for Lyngby, men det hjalp ikke så meget, for Sand scorede kort efter til 1-5.

Martin Johansen reducerede til 2-5, men - desværre - igen en Sand scoring til 2-6, der også blev kampens resultat. Man må sige Ebbe Sand fik en flot afsked med Brøndby.

Det bedste, der kan siges om denne kamp, var den fantastiske stemning på Lyngby Stadion. Over 8000 tilskuere, perfekt vejr og ikke at forglemme et samba orkester med flotte kvindelige dansere, der underholdt under det meste af kampen!

Det var faktisk svært at koncentrere sig om, hvad der foregik på selve banen, og kampens udvikling taget i betragtning kunne det næsten også være lige meget.

Men, vi er klar til UEFA-cup, og det er det vigtigste. Vi har et hold med fremtid i. Vi fik sagt pænt farvel til Carsten Fredgaard og ønsker ham held og lykke i Sunderland.

SJ