LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
12-07-1999: Lyngby vandt 6-2 over Fremad Amager
Mandag aften var det tid til endnu en træningskamp. Denne gang var modstanderen 1. divisionsholdet Fremad Amager, der har haft en økonomisk vanskelig periode mod slutningen af foråret, hvilket har tyndet lidt ud i deres trup. Fremad Amager trænes af Lyngbys tidligere spiller og træner Michael Schäfer.

Kampen blev afviklet på en af træningsbanerne bag Lyngby Stadion og temperaturen var omkring de 30 grader i skyggen. Flere vikinger var mødt frem for at se kampen, ligesom Fremad Amager også havde nogle trofaste tilhængere med.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Morten Petersen, Rasmus Marvits, Thomas Andie, Christian Magleby, Kim Christensen, Mikkel Bo Jensen, Nichlas Hindsberg, Andreas Havlykke og Ronny B. Petersen.

Der var med andre ord tale om en kamp, hvor nogle af reserverne skulle få lov til at vise, hvad de kunne.

Lyngby begyndte kampen udmærket. Efter kun 5 minutter var Magleby meget tæt på scoring, men bolden strøg lige over Fremad A.'s overligger. 2 minutter senere blev Ronny B. skadet og måtte lade sig udskifte med Peter Rewers.

Lyngby fortsatte med flere gode chancer, men en dårlig tilbagelægning var ved at koste dyrt, da Fahlström kom på mellemhånd. Bolden strøg heldigvis tæt forbi mål. På det efterfølgende hjørnespark diskede Fahlström op med en af sine gode redninger.

Kort tid herefter burde Kim Christensen have bragt LFC på 1-0, men føj for en afbrænder lige foran mål… Retfærdigheden skete dog fyldest efter en god halv time med Thomas Andies scoring til 1-0 og kort tid efter 2-0 ved Kim Christensen, der dermed fik gjort skaden fra før god igen.

Fremad A. kom dog glimrende igen mod slutningen af kampen, og Håkan Söderstjerne reducerede til 2-1. På trods af 3 mål gik man til pause med en lidt tam fornemmelse. Er der virkelig ikke større forskel på et 1. Divisions- og FKL-hold?

I anden halvlegs første minutter kunne Lyngbys spillere godt have udbygget føringen med ét par mål. Men, som ofte set før, går det så galt i den anden ende. Efter ét kvarter var Fahlström på lidt af en skovtur, hvorefter Fremad A. kunne udligne til 2-2, -troede de. Målet blev nemlig underkendt p.gr.a. offside. Under ét minut senere gentog situationen sig, og Söderstjerne fik endnu en gang bolden i kassen. Det var lige før, det var retfærdigt.

Tavsheden begyndte at indfinde sig i vores ende af banen, og selv Poul H. blev temmelig afdæmpet. Heldigvis for os var Fremad A. spillerne tilsyneladende ved at være udbrændte, og den moral det bør give et hold at gå fra 0-2 til 2-2 forsvandt op i den lune sommeraften.

Efter 20 minutter blev det 3-2 ved Magleby. Lidt efter 4-2 ved Rewers. Fremad A. forsøgte desperat at holde fast og komme igen og fik da også et par pæne chancer, som dels sidenettet og dels Fahlström tog sig af. Så var det også slut for deres vedkommende. Havlykke gjorde det til 5-2, og kort før tid satte Mikkel Bo trumf på ved at score til 6-2.

Ét kvarter før tid blev det til et gensyn med Kuklinski, som vi ikke har set i lang tid på 1. holdet. Han erstattede Kim Christensen, der ellers havde gjort det godt.

Næste træningskamp bliver allerede i morgen (tirsdag) mod Køge, hvor flere af vores normale stamspillere efter sigende igen får chancen. Alt i alt kan man vel ikke være utilfreds med en 6-2 sejr over et 1. Divisions hold, selv om det i perioder kneb med at få fart over spillet.

SJ