LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
24-07-1999: Lyngby tabte 0-1 til Brøndby
Lørdag var der premiere på Superliga sæsonstarten med en fremrykket kamp, hvor modstanderen hed Brøndby IF ude. På forhånd lignede det ikke den letteste opgave.

LFC havde i sommerpausen spillet træningskampe med blandet resultat. Modstanderne havde dog alle enten Superliga- eller 1.-divisions status. Brøndby havde derimod begyndt opladningen til den ny sæson med lette modstandere, hvilket gav storsejre, for så at slutte af med en på papiret vanskelig modstander Hamburg SV, der blev pulveriseret 6-0 i sidste uge.

Der var med andre ord tale om et møde, hvor man godt kunne frygte barometeret ville komme til at stå på stormvejr i retning af Lyngby-målet. I de to seneste opgør havde BIF opnået sejre på hhv. 6-0 og 6-2.

På en dag med varmt sommervejr og godt 9100 tilskuere på tribunerne stillede Lyngby FC op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Christian Magleby, Jimmi Lüthje, Mikkel Bo Jensen, Nichlas Hindsberg, Søren Hermansen og Andreas Havlykke.

Altså et glædeligt gensyn med Lennart Lynge Larsen, der efter knapt 3 måneders skadespause endelig var med igen. Manden, med de mange hårfarver, havde i dag farvet håret violet. Vinzents var i øvrigt pludselig blevet rødhåret.

1. halvleg bød på en del chancer i begge ender. Brøndby havde en del farlige langskud, der dog enten blev grebet eller blokeret på mesterlig vis af Fahlström eller gik forbi mål.

Vores forsvar var godt kørende det meste af tiden. Som eksempler kan nævnes Lennart Lynges tryllerier omkring en umulig bold, BIF ellers ville have opnået hjørnespark på. Morten Petersen havde et par gode indgreb, der satte kontra angreb i gang. Martin Birn fik prikket bolden fra Vragel Da Silva, som ellers havde frit løb mod mål.

Angrebet var så som så. Havlykke havde flere chancer men ikke det afgørende held. Hermansen så man ikke så meget til. Farligst var i virkeligheden nok Mikkel Bo med flere farlige forsøg.

Kort før pausen leverede Ruben Bagger en hel-kikser, da han ville flugte et indlæg fra siden i mål. Desværre tog han revanche for den afbrænder i 2. halvleg.

I 2. halvlegs start havde LFC store chancer dels ved Havlykke dels ved Magleby, hvis langskud gik lige ved siden af. Men efter omkring en times spil gik det galt, da Ruben Bagger scorede til 1-0.

Bedømt efter spil var det måske meget retfærdigt, men naturligvis ærgerligt for os. Hvis man først er kommet bagud på Brøndby Stadion, er det utroligt svært at komme tilbage i kampen. Når man er bagud og skal frem på banen, er BIF kendt for deres store farlighed i kontraspillet.

Få minutter efter målet havde vores nyerhvervelse René Tengstedt, der var blevet skiftet ind til 2. halvlegs start i stedet for Mikkel Bo, et forsøg lige over Mogens Kroghs mål.

Flere forsøg fulgte resten af halvlegen, men hver gang manglede der lige den smule held, som et hold i medgang ofte har. Det skal naturligvis bemærkes, at BIF også havde en del chancer, hvor de i perioder fik spillet os næsten i bund.

Mod slutningen af kampen udskiftede Poul Hansen Magleby med Kim Christensen og Havlykke med Rasmus Marvits, men slutresultatet blev altså 1-0 til BIF. Det kan vi ikke indvende noget mod, så længe vores angribere ikke er helt skarpe.

På søndag venter en ny kamp på Lyngby Stadion mod oprykkerne fra Esbjerg. Det er en kamp, der skal vindes!

Hvis vores spillere kan genfinde nogle af de positive momenter, der trods alt var i dagens kamp, bør det ikke blive noget problem. Alle Lyngby-tilhængere opfordres på det kraftigste til at møde op og skabe god stemning og støtte vores spillere!

SJ