LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
30-08-1999: Den onde cirkel er brudt!
Mandag aften var det tid til et møde med arvefjenderne fra FCK. Både LFC og FCK har haft en ret elendig sæsonstart, og kampen blev i pressen konsekvent omtalt som bundkamp.

Lidt uretfærdigt - måske - men der var i hvert fald tale om en kamp, hvor der var mere end 3 point på højkant. LFC balancerede faktisk på afgrundens rand i form af nedrykningsstregen, så en sejr var påkrævet - også for at få brudt den onde cirkel med 3 nederlag i træk.

Dagens kamp blev overværet af 5356 tilskuere, hvilket må betegnes som tilfredsstillende, idet kampen blev vist direkte på 3+.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Thomas Andie, Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, Christian Magleby, Stefan Bidstrup, Søren Hermansen og Andreas Havlykke (Udgik efter 34 min. og blev erstattet af Kim Christensen).

Der var altså tale om et noget reserve-spækket LFC-hold, men sjovt nok er vores hold ofte ganske effektivt, når reserverne får chancen. Hvem husker f.eks. ikke den fantastiske 3-1 sejr over netop FCK i foråret, hvor spillere som Kim Christensen og Ayeni Bosun fik deres gennembrud?

1. halvleg blev ret fattig på store chancer. Alt i alt havde FCK bolden mest. FCK's Carsten Hemmingsen gjorde sig bemærket med sine lange indkast, som han fik en del af. Heldigvis stod vores forsvar en rigtig god kamp, og FCK'erne blev sjældent rigtig farlige.

Mod slutningen af halvlegen kom der lidt gang i sagerne. LFC havde et par gode chancer bl.a. et skud på overliggeren, mens FCK i overtiden havde et skud lige ved siden af mål på frispark.

I det hele taget fik FCK tilkendt en del frispark nær det kriminelle felt, men deres største kapacitet på det felt, Lars Højer, var ikke med i dag, hvilket vi nok skal være glade for.

LFC fik en ganske god start på 2. halvleg. Først et meget hårdt skud lige over Zazas mål. Lidt efter flere skud på mål, hvorefter Bidstrup fik hamret til riposten godt langt udefra, hvilket resulterede i et meget flot mål. 1-0, og de hårdt prøvede Vikinger kunne begynde at genfinde optimismen.

I denne fase af kampen kunne det godt være gået værre for FCK. Få minutter efter scoringen var Zaza på en gigantisk skovtur, der desværre ikke blev straffet. Det blev til flere gode LFC forsøg, men herefter var det som om, for meget af spillet blev overladt til FCK.

Men så er det jo rart, at vi har en målmand som Fahlström. Det blev til flere klasse-redninger. Samtidig blev det til flere kontra-chancer for vores hold, men det blev ikke til flere mål denne dag.

En af de spillere, der gjorde sig bedst bemærket i dag, var Christian Magleby. Han arbejdede uhyre energisk og fik erobret en masse bolde. Han er simpelthen guld værd for Lyngby.

Med sejren i dag tog vi et vigtigt skridt væk fra bunden af FKL og kan nu med større sindsro tage til Ålborg om små 14 dage. Herfra skal lyde en opfordring til at tage med (se detaljer under busture). Vi er en del, der med stor glæde husker tilbage på vores seneste besøg deroppe.

Billederne i dagens referat viser den flotte velkomst spillerne fik, da de løb ind på banen. Respekt til TIFO-gruppen og Vikingerne!

SJ