LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
02-09-1999: Lyngby vandt 5-0 over Helsingør I.F.
Lyngby FC var torsdag aften på besøg i Helsingør for at markere HIF's 100 års jubilæum. HIF og LFC har kort før sommerferien indgået en spændende samarbejdsaftale, der omhandler udvikling af spillere og udveksling af idéer vedrørende ledelse og markedsføring.

Et par af LFC's spillere har en fortid i Helsingør: Stefan Bidstrup og Mads Junker.

Førstnævnte behøver vist ikke nogen nærmere præsentation, men lad os dog huske endnu en gang at takke for det herlige mål mod FCK i mandags.

Sidstnævnte er et nyt spændende navn, der i øjeblikket slår sine folder på vores Danmarks-serie hold, hvor han har gjort sig bemærket med mange scoringer i den seneste tid.

Til dagens kamp stillede LFC op med et hold bestående af etablerede spillere og reserver. Blandt andre så vi 2. målmanden Carsten Holbek og Mads Junker få spilletid i 2. halvleg.

Lyngby styrede begivenhederne:

0-1: Nichlas Hindsberg
0-2: Stefan Bidstrup
Pause
0-3: Mads Junker
0-4: Kim Christensen
0-5: Søren Hermansen

Lyngby fik i begyndelsen af kampen tilkendt et straffespark, som selveste Fahlström blev sat til at eksekvere. Han brændte minsandten! Så det er stadig et åbent spørgsmål, hvilken spiller der skal have chancen på pletten, når det virkelig gælder.

Mod slutningen af kampen havde HIF nogle ret store chancer, de burde have scoret på. Specielt i én situation viste Carsten Holbek meget stor klasse, da han fik pillet bolden fra en totalt blank Helsingør-spiller.

Konklussion: En meget hyggelig gang fodbold, hvor den mest dramatiske situation opstod, da dommeren mod slutningen af kampen pludselig blev skadet.

SJ