LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
19-09-1999: Yderst fortjent 3-1 sejr over AGF
Efter torsdagens 1-2 nederlag til Lokomotiv Moskva var det søndag eftermiddag tid til et besøg af AGF, som også havde været i kamp i ugens løb. Nederlaget til Glostrup IF 32 i pokalkampen havde nok ikke skabt den bedste stemning hos gæsterne. Hvorimod Lyngbys spillere trods alt havde gjort det pænt mod de stærke russere.

Til dagens kamp, der blev overværet af små 2000 tilskuere, stillede Lyngby FC op, som følger: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, Mikkel Bo Jensen (74. Rasmus Marvits), Stefan Bidstrup (67. René Tengstedt), Nichlas Hindsberg, Martin Johansen (74. Thomas Andie), Christian Magleby og Søren Hermansen.

Hermansen var således alene i front, da den normale angrebsmakker, Andreas Havlykke, er skadet. Vores midtbane er dog yderst offensivt indstillet med fløjene Hindsberg og Magleby, der virker som et sæt ekstra angribere, der kommer glidende ind fra siderne.

1. halvleg var ikke mange minutter gammel, før der havde været nærgående forsøg i begge ender af banen, men herefter var det så som så med de rigtigt farlige forsøg før pausen.

Lyngby spillede det bedste fodbold, men høje bolde er ikke vejen frem mod et hold som AGF, der vinder det meste i luften. Lyngby var klart bedst, når bolden blev holdt ved jorden. AGF-spillerne måtte gang på gang bare kigge forundret til, når folk som Magleby, Hindsberg og Johansen diskede op med lækkerier.

Det blev ikke til nogen mål i første halvleg, og det kunne AGF'erne være mest tilfredse med - chancerne taget i betragtning.Lidt skuffende for tilskuerne...

AGF var nærgående i begyndelsen af 2. halvleg, men LFC fik redet stormen af og kom foran 1-0 efter 9 minutter ved Stefan Bidstrup. Det var et flot mål (som altid, når Lyngby scorer), der sad helt ude i siden af AGF-målet.

Kampen bølgede frem og tilbage, med pæne chancer til hver side, men det blev igen Lyngby, der fik gevinst ved en af de bedste spillere i dag: Christian Magleby.

2-0: Nu kunne det da ikke gå galt? - AGF-spillerne gav i hvert fald ikke op, og med knapt ét kvarter tilbage fik en AGF'er ved navn Kacprzak reduceret til 2-1 fra kanten af feltet. Lidt af en dukkert!

- Og det blev værre endnu kun ét minut efter: Magleby blev udsat for et ualmindeligt groft og brutalt frispark, der helt uforståeligt kun gav AGF's Bo Nielsen et gult kort. Det røde kort burde have været trukket frem uden tøven!

Da alle udskiftninger var opbrugt måtte LFC spille resten af kampen med kun 10 mand. I skrivende stund vides det ikke, hvor alvorligt Magleby blev skadet, men det så ikke godt ud. Efter sigende blev han kørt direkte på skadestuen til undersøgelse.

Der var således lagt op til lidt af en nerveflænser, hvad angik afslutningen på kampen. Ville LFC kunne modstå presset fra de nu meget tændte AGF-spillere?

- Det kunne de og mere til. Søren Hermansen, der har haft en alvorlig scoringskrise, fik i helt fri position serveret bolden på et sølvfad fra Hindsberg og kunne nemt sætte den ind til slutfacit 3-1 samtidig med, at solen brød frem fra et massivt skydække. Vi glæder os til at se mange flere mål fra Hermansens side i de kommende kampe - Vi ved jo alle sammen, at han godt kan!

Med dagens resultat, der var 3. FKL-sejr på stribe, avancerede Lyngby til 6. pladsen. Næste kamp gælder OB på udebane på søndag. OB opnåede i dag deres første sejr i denne sæson med 1-0 over Silkeborg.

Det gælder derfor om at give vores hold størst mulig opbakning i Odense, og for det yderst rimelige beløb af 100 kr., kan alle få en billet til den bustur, der bliver arrangeret.

SJ