LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
26-09-1999: Ét point hentet i Odense (0-0)
Søndag eftermiddag gjaldt det 9. runde i FKL, og modstanderen hed OB på udebane. Efter en rædselsfuld start på turneringen er OB begyndt at hente point og opnåede den første sejr sidste uge mod Silkeborg på udebane. Lyngby har også klaret det godt på det seneste med 3 FKL-sejre i træk.

Til dagens kamp blev der sendt hele 3 busser af sted mod Odense fyldt med forventningsfulde Vikinger. Vi nåede lige akkurat at komme på plads som kampen startede. Rammerne på Odense Stadion er ret imponerende - måske et af de bedste steder at se fodbold i Danmark.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Thomas Andie (79. Rasmus Marvits), Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, Nichlas Hindsberg, Mikkel Bo Jensen (58. Ayeni Bosun (78. adv.)), Stefan Bidstrup, Christian Magleby, Martin Johansen (76. René Tengstedt) og Sørens Hermansen (6. adv.) alene i front.

Som det ses var Magleby på mirakuløs vis blevet klar efter Bo Nielsens overfald sidste uge. Ligeledes er Bosun vendt tilbage, mens Vinzents, der ellers spiller stort set alle kampe, var ude med en skade.

På trods af perfekte rammer og opbakning blev vi ikke vidne til nogen stor oplevelse.

Lyngby havde kun noget der lignede 3 regulære forsøg i 1. halvleg: I 10. minut et skud på overliggeren, efter 17 minutter et langskud ved siden af mål og 2 minutter senere et skud lige på Lars Høgh. Det er ganske enkelt for tyndt, men heldigvis var OB ikke meget bedre. De havde nogenlunde det samme antal chancer på trods af et hav af hjørnespark og en generel overvægt i spillet.

Det kunne vel kun blive bedre efter pausen? - Det blev det ikke - Tværtimod!

Magleby havde et godt frisparksforsøg efter 55 minutter - Men lige ved siden af. Det var stort set det hele fra Lyngbys side. OB havde flere muligheder for scoring, men vores centerforsvar gjorde det godt i dag.

Undervejs gennem kampen lød det flere gange taktfast: Bosun - Bosun - Bosun fra Vikingerne. Der skulle simpelthen ske et eller andet! Han fik sæson-debut ind i anden halvleg, men kunne ikke vende slagets gang.

På en dag, hvor det ikke kørte for holdet, må vi være taknemmelige for ét point. Det var i øvrigt det første uafgjorte resultat i sæsonen 1999-2000.

På torsdag venter en mere skræmmende modstander, Lokomotiv Moskva, ude. Kravet er her en 2-måls sejr for at gå videre i UEFA-Cup'en. Blue Vikings vil være repræsenteret - ganske vist i en noget decimeret udgave.

Næste kamp i FKL er søndag den 3. oktober hjemme mod Silkeborg, hvor alle Lyngby-tilhængere naturligvis bør møde op!

SJ