LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
03-10-1999: Lyngby tabte 1-3 til Silkeborg
Søndag eftermiddag var det tid til et møde med Silkeborg IF hjemme. SIF var efter en meget lovende start på sæsonen faldet noget af på den i de seneste kampe. Lyngbys spillere havde været i kamp torsdag aften i Moskva. Det ville derfor blive interessant at se, om den kamp stadig sad i benene.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn, Morten Petersen (76. Jimmi Lüthje), Lennart Lynge Larsen, Martin Johansen, Ayeni Bosun, René Tengstedt (67. Ronny B. Petersen), Christian Magleby, Nichlas Hindsberg (76. Thomas Andie) og Søren Hermansen.

Kampens første store chance stod SIF for efter 8 minutter med et lob over Fahlström. Kun 2 minutter senere blev det 0-1 ved Peder Knudsen. LFC kom dog godt igen med først et Hindsberg skud lige over mål, og udligning til 1-1 ved Søren Hermansen efter en halv time.

Udligningsmålet skabte grobund for optimisme både hos spillere og Lyngby-tilhængere. Kort tid efter burde LFC have bragt sig i front efter 2 meget store chancer.

Men desværre var det SIF, der på ny kunne bringe sig i front. Peter Lassen stod totalt umarkeret i forbindelse med et hjørnespark og kunne heade bolden i mål til pausestilling 1-2.

Der var ikke meget andet at glæde sig over i pausen end vores cheerleaders optræden.

I anden halvleg kunne Martin Johansen have bragt LFC på ret kurs igen med først et dobbeltforsøg efter 3 minutter og senere et forsøg lige ved siden af mål efter 20 minutter.

Det blev i stedet Jesper Thygesen, der reelt lukkede kampen med sit flotte (må man indrømme) langskud efter 24 minutter. LFC forsøgte naturligvis at komme igen og havde da også det meste spil, men rigtigt farligt blev det aldrig.

En kandidat til LFC's bedste spiller må endnu en gang være Bosun. I hvert fald lavede han dagens detalje med et flot saksespark på egen banehalvdel. Martin Johansen viste også en god portion vilje i flere situationer. Men generelt var LFC's spillere ikke oppe i normale omdrejninger.

Spillerne kunne uden tvivl have godt af en pause nu. Det bliver dog ikke tilfældet, da der allerede er kamp igen på onsdag mod Vejle. Heldigvis er der tale om en hjemmekamp, og vi skulle gerne snart til at have nogen point igen for ikke at miste for meget terræn.

SJ