LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
13-10-1999: Havlykke comeback og 2-0 sejr over Viborg
Onsdag aften var det tid til andet møde med Viborg i denne sæson. At kampen skulle spilles en onsdag betød desværre, at en del Vikinger ikke kunne deltage formentlig på grund af skole og arbejde. Vi var derfor kun 17 af sted med en minibus. En tur ingen af de deltagende kommer til at glemme foreløbigt.

Lyngbys to sidste møder med Viborg ude er endt med nederlag på hhv. 2-5 (forrige sæson) og 0-2. Viborg begyndte efterårssæsonen ret imponerende og var på et tidspunkt meget tæt på første pladsen. Senere er det gået lidt ned ad bakke, mens LFC langsomt har arbejdet sig op i tabellen.

Til dagens kamp stillede Lyngby FC op med følgende spillere: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen (81. adv.), Stefan Bidstrup, Martin Johansen, Ayeni Bosun (9. adv.)(85. Thomas Andie), Christian Magleby, Søren Hermansen (74. Jimmi Lüthje) og Andreas Havlykke (6. adv.)(56. René Tengstedt).

Som det ses, var Havlykke tilbage efter en pause på én måned. LFC kunne derfor igen stille med to deciderede angribere, hvor Søren Hermansen i den pågældende periode ellers har været alene i front.

Første halvleg blev ikke ret god set fra vores side. Viborg havde omkring ti store chancer, som heldigvis for de flestes vedkommende endte ved siden af eller over mål. Resten tog Fahlström sig sikkert af.

LFC havde rystende få chancer. Efter 34 minutter kom bolden i nettet, men der var forlængst fløjtet for offside, og tre minutter senere havde Johansen et flot langskud lige ved siden af mål. Det var stort set alt!

I pausen kunne man med bange anelser spekulere over resten af kampen, mens der var rally opvisning på jordbanen rundt om fodboldbanen.

Ét eller andet må der være sket i pausen. Efter 2 minutter sås et skud lige over Viborgs mål. Tre minutter senere mål ved Andreas Havlykke, der fik et flot comeback.

Målet fik Viborgs spillere lidt mere op på mærkerne, men deres selvtillid i front var tilsyneladende væk. Selv en række tilkendte frispark meget tæt på det kriminelle felt, kom der ikke noget ud af.

Lyngby leverede en god gang kontrafodbold, hvor omdrejningspunktet ofte var Magleby og Johansen. Sidstnævnte var her, der og alle vegne. I forsvaret blev der leveret en solid indsats, hvor man ofte spillede sig ud af problemerne i stedet for bare at sparke væk som i første halvleg.

Med 10 minutter tilbage af kampen blev det 2-0 til Lyngby efter et smukt kontraangreb. Målscoreren hed Christian Magleby, der er ved at udvikle sig til ethvert forsvars værste mareridt. 3 scoringer mod Vejle sidste onsdag, scoring på U-21 landsholdet og en scoring i dag taler sit tydelige sprog om en spiller, der er fyldt med selvtillid.

Med dagens resultat rykkede Lyngby op på 5. pladsen, og det gælder naturligvis nu om at holde fast. Allerede på søndag gælder det AaB hjemme. AaB har også en sejr i frisk erindring efter 4-0 afklapsningen af det hidtil ubesejrede tophold Herfølge.

Det bør blive en spændende kamp, hvor der nu for alvor er ved at være toppladser på spil.

SJ