LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
17-10-1999: Succes'en fortsætter: 3-2 over AaB
Efter det flotte 2-0 resultat i Viborg i onsdags, var det allerede søndag igen tid til fodbold, hvor sidste sæsons mestre AaB kom på besøg. AaB havde også en frisk sejr i erindring med 4-0 resultatet over Herfølge.

Over 3200 tilskuere var mødt op på denne pragtfulde efterårsdag, hvor solen skinnede fra en klar himmel.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, Ayeni Bosun (66. adv.), Martin Johansen (32. adv)(88. René Tengstedt), Stefan Bidstrup, Christian Magleby, Søren Hermansen og Andreas Havlykke (58. Jimmi Lüthje).

Lyngby fik en drømmestart. Efter kun 5 minutter havde Søren Hermansen frit løb mod mål, men hans skud over Jimmy Nielsen nåede i første omgang ikke i mål. Havlykke fulgte dog mesterligt op, og så stod det 1-0. Glimrende!

I perioden efter scoringen var det AaB, der havde de største chancer bl.a. i forbindelse med et par frispark og hjørnespark, men Fahlström fik leveret et par fornemme redninger.

Siden fulgte et par gode Lyngby-forsøg, men desværre ved siden af eller over mål. Efter 32 minutter var AaB meget tæt på reducering med et hårdt skud på overliggeren, og mod slutningen af halvlegen brændte det for alvor på.

Efter et noget tyndt frispark til højre for feltet, blev det 1-1 ved Lars Thomsen, hvilket var lidt af en kold dukkert at gå til pause med.

I begyndelsen af 2. halvleg fortsatte AaB presset med flere gode forsøg. Imidlertid blev det Søren Hermansen, der fik bolden i kassen efter en lækker frispilning fra Stefan Bidstrup. Målet afstedkom stor jubel på BV-tribunen, og Søren H. var lige ude for at blive hyldet.

Vi havde dårligt fået armene ned før området omkring Fahlströms mål blev omdannet til et regulært skydetelt. Søren Frederiksen fik reduceret til 2-2 - Ærgerligt, at forsvaret ikke kunne holde lidt bedre fast.

Siden fulgte gode chancer til begge sider. AaB virkede specielt på deres hjørnespark farlige, mens LFC havde et par gode kontra'er.

Da der kun manglede få minutter af kampen, fik Johansen på brilliant vis erobret boldet på AaB's banehalvdel. På det efterfølgende angreb kunne Stefan Bidstrup med en perle af et langskud afgøre kampen til slutresultatet 3-2.

3-2 over AaB viser meget godt LFC's øjeblikkelige store styrke, da AaB bestemt spillede flot fodbold i dag. Med dette resultat ligger vi p.t. nummer 4 i Superligaen, dog kan AaB med en sejr på onsdag over Esbjerg overhale os igen.

På søndag gælder det AB ude, og alle Vikinger opfordres hermed til at finde ud til Gladsaxe, så vores spillere kan få al den opbakning, de fortjener!

SJ