LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
24-10-1999: Uafgjort 2-2 i Gladsaxe
Efter en 3 sejre på stribe, var det endnu en gang tid til et møde med AB på udebane. Sidste besøg i Gladsaxe endte 3-0 til AB, så der var noget at revanchere. På en meget grå og tåget eftermiddag var over 5000 mødt op for at overvære dette lokal derby.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, René Tengstedt (61. Jimmi Lüthje), Stefan Bidstrup, Ayeni Bosun, Martin Johansen, Søren Hermansen (80. Thomas Andie) og Andreas Havlykke (66. Jari Pedersen).

Efter 10 minutter kunne en helt fri Havlykke med lidt held have bragt LFC i front, men desværre lykkedes det ham ikke at få tæmmet bolden ordentligt. Herefter var det AB, der var det toneangivende hold. AB fik tilkendt en del hjørnespark og virkede ret angrebs ivrige.

LFC var således presset hårdt i bund, men kom alligevel i front efter et hurtigt kontraangreb, hvor Tengstedt fik lagt en fin aflevering ud til Havlykke på venstrefløjen. Havlykke scorede sikkert til 1-0. Det kan endnu en gang konstateres, at Havlykke for alvor er ved at slå sit navn fast, ligesom han fik en stor fortjent hyldest fra Vikingerne, da han blev skiftet ud i anden halvleg.

I de sidste minutter af første halvleg kunne Hermansen have øget føringen, men hans forsøg fra højrefløjen blev for spidst, så Hoffmann kunne tage skuddet. AB havde til sidst også et forsøg, der heldigvis gik forbi mål.

I anden halvleg gik Lyngby på banen og satte AB under pres fra start. Det blev til et par hjørne-spark, et par skud på mål og endelig efter 4 minutter mål til 2-0 ved Stefan Bidstrup. Nu kunne det da ikke gå galt - eller kunne det?

Desværre lykkedes det AB mod slutningen af kampen at score to gange i et par situationer, hvor man godt kunne have ønsket sig lidt mere aktivt forsvarsspil.

Lyngby fik i slutminutterne scoret til 3-2, men målet blev annulleret. Hvad der helt præcist skete inde i tågen, var svært at se fra vores ende. Men lige meget hvad, er det altid uretfærdigt, når en dom går os imod.

Omkring 20 minutter inde i anden halvleg fik vores nye angriber, Jari Pedersen, debut med nummer 14 på ryggen. Jari kan spille på mange pladser, men spillede i dag på den skadede Christian Maglebys plads. Jari Pedersen fik en fin debut og stod for mange glimrende detaljer. Ham glæder vi os til at se mere til!

Ellers kan det blot konstateres, at vi fik hentet ét point i Gladsaxe og burde have holdt fast i 2-0 føringen og 3 point. Men vi er trods alt stadig med i toppen af tabellen, hvor det er sjovt at være.

På søndag kommer FCK på besøg, og det er vigtigt - som altid - at få sat endnu flere point ind på kontoen - Ellers kan vi hurtigt blive overhalet af andre hold.

Som bekendt er der meget mere end 3 point på spil, når det er FCK, vi skal møde - Den kamp må man simpelthen ikke gå glip af!

SJ