LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
31-10-1999: Ydmygende 0-4 nederlag mod FCK
Søndag eftermiddag var det tid til det andet møde med arvefjenderne fra FCK. I det første møde vandt LFC 1-0 i Lyngby, i en kamp hvor vores hold var noget reserve spækket.

Til dagens kamp kunne Lyngby FC stille i noget nær stærkeste opstilling: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn (62. adv.), Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen (20. Mikkel Bo Jensen (80. Jimmi Lüthje)), Stefan Bidstrup, Ayeni Bosun, Martin Johansen, Christian Magleby (27. udv.), Søren Hermansen (86. adv.) og Andreas Havlykke (68. René Tengstedt).

Lad os fra start slå fast, at denne kamp bør glemmes hurtigst muligt af tilhængerne, mens spillerne bør lære af deres fejl. Alt, hvad der kunne gå galt, gik stort set galt. Efter kun 4 minutter fik FCK tilkendt et straffespark, som Fahlström på mesterlig vis fik reddet. Så var heldet også brugt op.

Efter 12 minutter afsluttede Havlykke - men for blødt. Kun 2 minutter senere var Søren H. alene igennem, men fra en spids vinkel gik hans skud ved siden af mål.

Efter 16 minutter burde LFC nok have haft et straffespark, da noget der lignede en FCK-hånd var betænkelig tæt på bolden i feltet. I stedet fik FCK sendt en hurtig kontra af sted, der dog ikke førte til noget.

Efter 20 minutter begyndte modgangen for alvor: Lennart Lynge måtte udskiftes angiveligt med en brækket næse. 7 minutter senere blev Magleby præsenteret for det røde kort, efter lidt skubben med Michael Mio. Denne dom virkede fuldstændig ude af proportioner.

Som Lyngby-tilhænger har man efterhånden været vidne til mange dårlige dommer præstationer, men dagens dommer vil få en særlig plads i den sorte bog. Der var talrige eksempler på fejlkendelser, der specielt gik os imod. På et tidspunkt blev det for meget for Poul Hansen, der nok skulle have holdt sin mening for sig selv. Rødt kort til ham efter 40 minutter.

Mod slutningen af halvlegen kunne LFC været kommet i front blandt andet på et godt Mikkel Bo hovedstød, men det blev i stedet FCK, der i sidste minut kom foran ved den tidligere Lyngby-spiller Todi Jónsson.

Anden halvleg blev den totale nedtur. Eneste lyspunkt var Havlykkes superspurt i det andet minut, hvor han fik erobret bolden fra en FCK-spiller nede ved fjerneste ende. Havlykke må være en af Superligaens hurtigste spillere. Desværre fik FCK'erne ret hurtigt bragt sig på 2-0, hvilket i realiteten afgjorde kampen. Med kun 10 mand virkede det som om kræfterne og gejsten var sluppet op.

FCK fik således alt for let spil og kunne nu det hele, mens LFC ustandselig tabte bolden. Ydmygelsen blev på 0-4, hvilket i betænkelig grad mindede om en kamp mod FCK for 2 år siden, hvor LFC fik Stefan Bidstrup udvist.

Vi kan konstatere, at der mangler en del, før Lyngby for alvor kan blande sig i toppen. Det kan godt være, man bliver ramt af uheld og tvivlsomme dommerkendelser, men så må man kæmpe endnu hårdere i stedet for bare at give op!

På søndag venter endnu en svær kamp i Silkeborg, hvor Lyngby ikke har vundet de sidste 7 år. Det skal der ændres på nu! Herfra opfordres spillerne til at bide tænderne sammen og få vasket pletten fra i dag væk. Vikingerne opfordres til at tage med og give al mulig støtte, nu hvor vores spillere har allermest brug for det!

SJ