LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
21-11-1999: Lyngby vandt fortjent 2-0 over OB
Efter et par dårlige kampe med samlet målscore 0-7 var det søndag eftermiddag tid til et møde med OB, der efter en katastrofal sæsonstart efterhånden har hentet en del point.

Dagens kamp bød på to jubilarer. Stefan Bidstrup spillede sin kamp nummer 100 for LFC, mens OB's målmand Lars Høgh havde et for dansk fodbold imponerende jubilæum: 800 kampe!

Til dagens kamp stillede Lyngby FC op i en 4-5-1 formation: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn (61. adv.), Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, René Tengstedt (47. adv.)(75. Rasmus Marvits), Martin Johansen (70. Lars Larsen), Stefan Bidstrup, Jimmi Lüthje, Thomas Andie (57. Mads Junker) og Andreas Havlykke på toppen.

1. halvleg blev ikke den store oplevelse. Der var faktisk kun to store chancer - en til hver side. OB's kom efter 14 minutter, hvor det var meget tæt på at gå galt, mens LFC fire minutter senere havde et skud på stolpen. At der ikke blev scoret på riposten var bare sort uheld.

2. halvleg blev langt mere interessant med flot Lyngby spil. Efter bare to minutter havde Tengstedt en af de helt alvorlige afbrændere med et skud langt over mål fra en fri position. Forarbejdet stod Havlykke for, der igen spillede en god kamp med en masse energi og en hurtighed, der til tider må virke særdeles skræmmende på modstanderen.

LFC fortsatte ufortrødent med at skabe chancer på samlebånd, men Lars Høgh stod en god kamp og tog det meste, lige indtil der var gået en halv time af 2. halvleg. Et skud fra Lüthje ramte en OB-spiller og gik på mirakuløs vis i nettet. Meget heldigt - men også yderst fortjent.

Fem minutter senere var Lüthje tæt på en scoring til 2-0, men lige forbi mål. I de sidste minutter tog Vinzents turen op ad banen, og hans afslutning resulterede i et perlemål i bedste Stefan Bidstrup stil.

Dette var en - som altid - vigtig kamp at vinde. En begyndende ond cirkel blev brudt, og vi er stadig point-mæssigt med i den sjove ende af tabellen.

Vi kan også glæde os over bredden på holdet. I dag så vi f.eks. Mads Junker spille overbevisende i angrebet ligesom Lars Larsen nu igen er til rådighed efter den lange skadesperiode. Der må virkelig blive kamp om pladserne, når folk som Hindsberg, Magleby, Hermansen, Mikkel Bo og Bosun vender tilbage!

På søndag venter den sidste kamp i år mod Esbjerg ude. Den kamp bør man som Viking ikke gå glip af.

SJ