LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
22-01-2000: Træningskampen mod B93 endte 0-0
Lørdag den 22/1 spillede Lyngby FC træningskamp mod B93 i indendørs hallen i Ballerup. Flere Lyngby-tilhængere var mødt op for at se vores hold i aktion på en meget kold dag. Desværre havde ingen fra klubbens side orienteret om, at kampen først ville blive spillet 2 timer senere end oprindeligt planlagt. Meget beklageligt!

Efter at have slået et par timer ihjel kunne vi endelig se Lyngbys spillere løbe på banen. I startopstillingen figurerede følgende spillere: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Mikkel Bo Jensen, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Jimmi Lüthje, Stefan Bidstrup, Martin Johansen, Nichlas Hindsberg, Andreas Havlykke og Søren Hermansen.

Det blev ikke til den helt store fodboldmæssige oplevelse på trods af en del meget store chancer specielt til LFC. Ind i mellem blev der vist fine detaljer, men kampen bar også præg af, at spillerne er noget ude af kamptræning. Man var således vidne til en del hel og halv kiksere både i forsvaret og angrebet. Endelig må man tage hatten af for B93's forsvar, der flere gange fik udført mirakel-redninger på stregen.

I anden halvleg fik spillere som: Rasmus Marvits, Jari Pedersen, Thomas Andie, Kim Christensen og Tobias Grahn chancen. Som tilskuere sås bl.a. Lars Larsen, Ronny B. Petersen, Christian Magleby og René Tengstedt.

En spiller, der specielt i første del af 1. halvleg lyste op, var Andreas Havlykke. Han spillede uhyre aggressivt både som angriber og bold erobrer på midtbanen. Når han beslutter sig for at løbe en bold op, virker det som om resten af spillerne løber i slowmotion.

Han skal dog passe lidt på sit heftige temperament. Han var således på et tidspunkt ved at blive indblandet i et mindre slagsmål med et par B93-spillere efter at være blevet udsat for en grov tackling. Han slap uden kort, men man kender til visse dommere, der sikkert i en tilsvarende situation ville havde smidt ham ud.

På lørdag den 29/1 kl. 12.15 møder LFC samme sted AB.

SJ