LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
02-02-2000: Lyngby slog Fremad Amager 7-1
Onsdag aften spillede LFC træningskamp mod Fremad Amager i Club Danmark Hallen i Valby. Det er efterhånden en fast tradition med træningskampe mod Fremad A., hvilket nok skyldes Fremad A.'s træner, Michael Schäfer, der som bekendt er tidligere spiller og træner i Lyngby.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Jimmi Lüthje, Martin Johansen, Mikkel Bo Jensen, Nichlas Hindsberg, Andreas Havlykke og Søren Hermansen.

I de to foregående træningskampe mod henholdsvis B93 og AB har LFC vist udmærkede takter uden det blev til mål. Det fik vi til overflod i dag. Kampen var ikke mange minutter gammel før Søren Hermansen var på plettet og scorede kampens første mål: 1-0

Det blev 2-0 ved Ulrich Vinzents og 3-0 ved Søren Hermansen, der kunne sende bolden i tomt mål, efter en total udspilning af Fremad A.'s forsvar. På det tidspunkt var der spillet omkring 35 minutter, og Fremad A. lignede et hold i opløsning. I resten af halvlegen skete der ikke det helt store - Det var ligesom gassen gik lidt af ballonen.

I den korte pause blev Martin Johansen, Jimmi Lüthje og Nichlas Hindsberg udskiftet med Stefan Bidstrup, Lars Larsen og Jari Pedersen.

Anden halvleg blev målrig. Først huggede Mikkel Bo Jensen fra distancen bolden i mål til 4-0. Jari Pedersen blev nedlagt i feltet efter et noget klodset slynggreb. Det efterfølgende straffespark blev sendt på undersiden af overliggeren men hoppede i spil igen. LFC har altså stadig et problem med straffespark.

Per Fahlström blev ikke sat på de store prøver denne aften men fik lige vist klassen med en mesterredning, hvorefter det blev 5-0 ved Morten Petersen. Det er ikke hver dag, han scorer, så der var naturligvis stor glæde i Lyngby lejren, mens man fik ondt af Michael Schäfer, der ikke så for glad ud.

10 minutter senere blev det 6-0 ved Søren Hermansen, der nu må have fået selvtilliden tilbage. Fremad A. fik en lille trøst i form af et tilkendt straffespark, der på sikker vis blev udnyttet. Glæden blev kort. Andreas Havlykke ville åbenbart også gerne på scoringslisten med en træffer til slutstillingen 7-1.

Der resterer nu en træningskamp inden holdet drager til Sydafrika. Det drejer sig om en kamp mod Malmö den 10/2.

SJ