LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
10-02-2000: Lyngby FC vandt 2-0 over Malmö FF
Torsdag eftermiddag var det tid til den sidste træningskamp, inden truppen rejser til Sydafrika. Det bliver i øvrigt uden Søren Hermansen, der skal være far og derfor har fået fri fra den tur.

Dagens modstander var Malmö FF, der er rykket ud af den bedste svenske række.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Rasmus Marvits, Lars Larsen, Stefan Bidstrup, Nichlas Hindsberg, Jari Pedersen, Andreas Havlykke og Tobias Grahn.

1. halvleg blev ikke nogen stor oplevelse, der var ikke de helt store chancer. Poul Hansen virkede da heller ikke helt tilfreds ude på sidelinien. Efter 35 minutter blev Fahlström erstattet af Carsten Holbek. Efter 40 minutter skete der endeligt noget, da Nichlas Hindsberg scorede til 1-0.

I pausen blev der byttet en del spillere ud. Nogen sagde, at A-kæden blev sat ind nu. Det er der nok delte meninger om, men nu var opstillingen som følger: Carsten Holbek, Thomas Andie, Stefan Bidstrup, Ayeni Bosun, Ulrich Vinzents, Jimmi Lüthje, Martin Johansen, Nichlas Hindsberg, Jari Pedersen, Søren Hermansen og Mads Junker.

Det var som om Lyngby fik lidt bedre fat. Søren Hermansen havde et fint forsøg på stolpen fra en vanskellig vinkel, og han scorede til 2-0 efter 35 minutters spil. Undervejs blev Jari Pedersen og Nichlas Hindsberg erstattet med Kim Christensen og Michael Larsen.

Ellers er der ikke så meget andet at skrive om kampen, der var en lidt halvkølig oplevelse for tilskuerne. Til gengæld er der en del billeder at kigge på dels fra opvarmningen og dels fra selve kampen.

Peg på billedet for at få lidt info.

SJ