LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
19-03-2000: Lyngby FC tabte 0-1 til Vejle
Efter den flotte sejr over topholdet Herfølge, var det søndag endnu en gang tid til at aflægge Lyngby Stadion et besøg, hvor modstanderen denne gang var bundholdet Vejle. Rammerne for kampen kunne dårligt være bedre med fint vejr og over 3000 tilskuere.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen (32. adv.)(73. Jari Pedersen), Martin Birn (anfører), Morten Petersen (79. Thomas Andie), Ulrich Vinzents, Nichlas Hindsberg, Mikkel Bo Jensen, Stefan Bidstrup, John Bradley August, Søren Hermansen og Andreas Havlykke (67. Jimmi Lüthje).

Som det ses en meget offensiv opstilling, hvor man dog savnede den normale anfører, Martin Johansen, der sad ude på grund af karantæne.

Lyngby FC var klart spilstyrende i første halvleg og spillerne vadede nærmest i chancer. Søren Hermansen lagde ud med et forsøg lige over mål efter 5 minutter, Havlykke skød lige ved siden af efter 16 minutter, hvilket Bradley også gjorde 10 minutter senere.

Efter den halve time var der to farlige LFC-hjørnespark, men stadig ingen mål. 5 minutter senere mente en del, Søren Hermansen blev snydt for straffe, men dommeren virkede ikke specielt venlig over for hjemmeholdet. Således underkendte han oven i købet sin egen linievogter mod slutningen af halvlegen og gav Vejle et indkast.

Det blev til flere meget store chancer ved Mikkel Bo, der to gange sendte bolden forbi mål på langskud, ligesom Hindsberg var tæt på 5 minutter før pausen.

Og som det nogen gange går, når et hold har alle chancerne, fik Vejle bragt sig i front ved Kaspar Dalgas i en situation, hvor Lyngbys forsvarsspillere måske troede, der var off-side. I hvert fald kunne de totalt passivt se til, mens scoringen fald. Det var hamrende uretfærdigt, men sådan er fodbold også nogen gange.

Kun to minutter senere var Vejle tæt på 2-0 og kunne dermed for alvor have slukket lyset. Vi slap med skrækken, men måtte meget ærgerlige gå til pause.

2. Halvleg blev ikke nogen stor oplevelse. Vejle ville forståeligt nok forsvare deres føring og 3 vigtige point. Lyngbys spillere virkede rådvilde og forsøgte sig med en masse høje bolde frem mod angriberne, hvilket ikke førte meget med sig. Vist var der forsøg på mål, men antallet af store chancer kunne ikke matche 1. halvlegs.

Tiden gik og vi måtte se vores 2. plads fordufte op i luften. Vi havde alt spillet og alle chancer, men kunne ikke omsætte det til mål. En Lyngby-spiller, der hævede sig over andre i dag, var Mikkel Bo, der spillede en stor kamp.

På næste søndag venter der en overordentlig svær opgave i Brøndby, hvor spillerne skal leve op til deres bedste for at få point med hjem. Alle opfordres til at tage med på den bustur, Blue Vikings arrangerer, for at støtte holdet.

SJ