LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
26-03-2000: Lyngby FC spillede 2-2 med BIF
Søndag, sent på eftermiddagen, var det tid til et møde med BIF på Brøndby Stadion, der er under total ombygning. Det skal nok blive et flot Stadion, når det er færdigt, men denne dag virkede det hele en anelse kaotisk. Der er p.t. ingen overdækning over tribunerne, hvilket ikke var så morsomt på en dag, hvor regnen silede ned det meste af tiden.

Det hele virkede på forhånd deprimerende med trøstesløst vejr og erindringen om Vejle-kampen, der stadig sad i baghovedet. Brøndby havde nok større optimisme med en 2-0 ude-sejr over Herfølge i bagagen, ligesom der er blevet indkøbt flere nordiske klassespillere i vinterpausen.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Thomas Andie, Martin Birn, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup, Mikkel Bo Jensen (56. adv.), Martin Johansen (83. Kim Christensen), John Bradley August (62. adv.), Søren Hermansen (76. Jimmi Lüthje) og Andreas Havlykke (4. adv. - 71 udv.). Som det ses en ret offensiv opstilling med 3 angribere.

Inden for de første minutter fik LFC tilkæmpet sig to hjørnespark, men ellers stod der Brøndby på det meste af halvlegen, med flere forsøg ved siden af mål eller direkte på Fahlström. Lyngbys forsøg virkede noget mere sporadiske. Efter ét kvarter opstod der en meget sjov situation, hvor Mogens Krogh var på en skovtur af de længere.

Lyngby levede mest på kontraangreb, og efter den halve time kunne det have givet bonus, da en Lyngby-spiller var ved at få frit løb mod mål. Mål fik vi kort før pausefløjt, da Søren Hermansen var på pletten. 1-0 var måske ikke helt retfærdigt, men det lunede på en kold dag.

I begyndelsen af anden halvleg så det rigtig godt ud fra LFC's side. Allerede i det første minut var bolden ved at smutte fra Mogens Krogh, og kun sort uheld forhindrede Søren Hermansen i at score igen. Flere gode forsøg fulgte, og endelig efter godt 15 minutter kunne John Bradley hugge sit første mål for LFC i kassen. 2-0 og det lignede noget, der kunne og burde køres hjem...

Sådan skulle det desværre ikke gå. Medvirkende var nok Havlykkes gule kort nummer 2 efter ca. 25 minutter. Uden ham var der ikke så meget bid længere i angrebet, og spillet rykkede op på Lyngbys banehalvdel. Inden for under 5 minutter fik BIF scoret 2 gange, og det så nu virkelig sort ud.

Vores spillerne tog sig dog sammen i slutfasen og reddede det ene point med hjem. Faktisk var der chancer i slutminutterne til at hive sejren hjem, men det skulle desværre ikke gå lige som sidste gang, vi vandt i Brøndby for 1½ år siden.

Mange var forståeligt nok skuffede efter kampen, men trods alt er ét point et acceptabelt udbytte for en kamp i Brøndby. Det er også positivt, at både Hermansen og Bradley fik scoret. Det betyder uendelig meget for selvtilliden. Får de to angribere for alvor gang i samarbejdet, bør målene hagle ind hos vores modstandere i den kommende tid. I den samlede stilling blev vi overhalet af AB og ligger nu placeret på en 4. plads dog à point med AB.

På søndag venter AGF hjemme i en kamp, der skal vindes, hvis vi skal hænge på i toppen. AGF førte hjemme 2-0 over Herfølge men tabte alligevel 2-3. Det var godt, vi ikke kom ud for sådan en skuffelse i dag - det ville for alvor ikke have været til at bære.

Det dårlige vejr gjorde det nærmest umuligt at tage billeder, men her er alligevel nogle stykker.

SJ