LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
02-04-2000: Sikker 3-0 sejr over AGF
På en dejlig forårsdag var det tid til et møde med AGF, der i øjeblikket hører til i bunden af Superligaen, men til gengæld havde vundet en vigtig sejr midt i ugen over Esbjerg i en meget omtalt omkamp.

Lyngby FC stillede til dagens kamp op som følger: Per Fahlström, Ulrich Vinzents, Martin Birn, Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen, Martin Johansen (73. Thomas Andie), Stefan Bidstrup, Jimmi Lüthje, Kim Christensen (80. Jari Pedersen), Søren Hermansen (49. Mads Junker) og John Bradley August.

Lad os med det samme slå fast, at det blev en herlig eftermiddag, hvor Lyngby på det nærmeste førte fra start til slut og virkelig styrede begivenhederne.

Kampen var dårligt fløjtet i gang, før Lüthje fik sendt Bradley af sted på venstrekanten. Med et flot indlæg fandt Bradley Hermansen, der ikke svigtede. Hvilken drømmestart!

Efter 10 minutter var AGF tæt på udligning, men Fahlström leverede en pragtredning. 10 minutter senere var det det LFC's tur til at være tæt på, men der blev headet direkte på målmanden.

Efter 38 minutter blev det 2-0 efter hovedstød fra Stefan Bidstrup, og det hele så meget lyst ud. Mod slutningen af halvlegen var Lyngby tæt på at udbygge føringen yderligere flere gange, men det blev ved de 2-0 efter de første 45 minutter.

I begyndelsen af anden halvleg måtte en skadet Søren Hermansen lade sig udskifte med det unge håb, Mads Junker. Lyngby var klart dominerende det meste af tiden, og det var en meget stor fornøjelse at se det ene angreb efter det andet rulle ned mod AGF-målet.

Dagens detalje blev leveret af en meget stærkt spillende Bradley August, der efter 24 minutter hårdt presset fik fyret sit frygtede venstreben af. 3-0 og kampen var afgjort. Klog af skade løb Bradley ikke hele vejen ud til Vikingerne for at fejre scoringen, men glad var han. Det var vi bestemt også!

Mod slutningen viste Fahlström igen sine høje klasse. Dels reddede han et farligt frispark, dels tog han et tyndt dømt straffespark!

Sidste chance i kampen tilfaldt Stefan Bidstrup, som dog skød lige over mål. Men 3 rare point var i hus, og vi ligger nu på 3. pladsen (à point med BIF på 2. pladsen - men med dårligere målscore).

På onsdag er der pokalkamp mod IF32 Glostrup, og alle opfordres til at tage med, ligesom naturligvis næste FKL-kamp ude mod AaB på søndag.

SJ