LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
05-04-2000: LFC videre i pokalturneringen: 4-2 over IF32 Glostrup
Onsdag aften trådte Lyngby FC ind i pokalturneringen og mødte IF32 Glostrup, der i efteråret eliminerede AGF fra turneringen, hvilket er ret godt gået af et 2. Divisions hold.

Lyngby FC stillede op som følger: Carsten Holbek, Lennart Lynge Larsen, Martin Birn, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup, Jimmi Lüthje, Mikkel Bo Jensen, John Bradley August, Mads Junker og Kim Christensen.

LFC begyndte som lyn og torden. Det virkede som om man ville have en hurtig afgørelse, og allerede efter 9 minutter lå bolden i Glostrups net. Desværre blev Bidstrups mål underkendt, så jublen måtte for en tid forstumme.

Flere gode forsøg fulgte og det brændte flere gange alvorligt på foran Glostrups målmand. Efter en halv time fik LFC tilkendt et straffespark, som Vinzents sikkert eksekverede uden chance for målmanden.

Kort tid efter blev det 2-0 ved Bradley, der efter en god kontra var mere eller mindre alene med Glostrups målmand. Sejren syntes nu sikker!

Glostrup svarede dog godt igen med et flot gennemspillet angreb, der kastede et mål af sig. 1-2 var ikke lige, hvad man drømte om...

Glostrups tilhængere havde dårligt fået armene ned, før Bradley svarede igen med et missil-langskud fra hans gyldne venstreben. Målmanden havde absolut ingen chance, og Bradley kunne modtage stående hyldest. Hans hornør for Vikingerne ved scoring er allerede ved at blive en klassiker...

2. halvleg blev ikke den helt store oplevelse, men man kommer ikke uden om at fremhæve indskiftede Havlykkes flotte solotur og scoring. Ellers virkede det som om Lyngbys spillere var tilfredse og ikke ville mere.

Resten af udskiftningerne blev brugt, og Thomas Andie og Martin Johansen kom på banen. Senere udgik en humpende Morten Petersen, så der blevet spillet 10 mod 11. Glostrup fik et trøstmål i slutningen af kampen på straffe, men spænding om kampens resultat blev der aldrig, selv om Glostrups spillere kæmpede godt.

Næste opgave er på søndag mod AaB, hvor spillerne forhåbentlig er klar til at give os en ny god oplevelse. I hvert fald har de seneste to kampe i Aalborg fået kult status blandt Vikingerne, så lad os håbe på endnu en stor oplevelse.

SJ