LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
12-04-2000: Lyngby FC ude af pokalturneringen (2-3)
Onsdag aften mødte LFC Viborg FF i pokal 1/4-finalen. Viborg havde i 1/8-finalen ydmyget vores samarbejdspartner Fremad Amager 9-3, så der var noget, vores spillere skulle forsøge at hævne.

Lyngby FC stillede op som følger: Carsten Holbek, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Martin Johansen, Mikkel Bo Jensen (46. Jimmi Lüthje), Stefan Bidstrup, John Bradley, Søren Hermansen (73. Kim Christensen) og Andreas Havlykke (84. Thomas Andie). Med andre ord et Lyngby-hold næsten i stærkeste opstilling.

Med kampens slutresultat in mente er det næsten for grusomt at skulle gennemgå kampen, men lad os gøre et forsøg alligevel.

Allerede i første minut burde LFC være kommet i front, men bolden ramte stolpen. Ét kvarter senere havde VFF et skud ved siden af mål, mens resten af halvlegen tilhørte LFC med mange forsøg, der var gået i mål, hvis ikke Viborgs målmand havde været så stærkt spillende.

De gode takter fortsatte i anden halvleg, og helt fortjent kunne Bradley, på et flot mål, bringe LFC foran 1-0. Kampen burde derefter have været lukket og slukket indtil flere gange, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Der manglede kun få minutter før jublen for alvor kunne bryde løs, da den tidligere Lyngby-spiller, Denni Conteh, fik udlignet for Viborg. I slutminuttet sås et LFC-forsøg lige ved siden af mål, men vi måtte ud i forlænget spilletid.

Efter kun 3 minutter fik LFC tilkendt et straffespark. Ulrich Vinzents scorede til 2-1, og vi begyndte at tro på, at retfærdigheden ville ske fyldest.

Men nej! - Efter 10 minutter af den forlængede spilletid blev det 2-2 igen ved Conteh efter et noget passivt LFC forsvarsspil. Man begyndte virkelig at ærgre sig over, at Contehs kontakt med LFC i efteråret gik i vasken (Han spiller nu i Viborg på en lejekontrakt).

Resten af kampen havde LFC mange chancer, men det blev Viborg, der på denne aften trak det længste strå med et mål af Heine Fernandez, og dermed farvel til vores pokal-drømme.

Det er så bittert, og det bliver ikke et nederlag, man kommer over de første par dage. Der er nu kun en ting, der kan redde ugen: En sejr i ligaen på søndag, hvor modstanderen også hedder Viborg.

Til slut skal det nævnes, at Vikingerne i dag, hvor der ellers var relativt få tilskuere, gav spillerne en meget fint opbakning - også da vi kom bagud mod slutningen. Det kan vi godt være tilfredse med!

SJ