LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
16-04-2000: Ny nedtur: 1-3 mod Viborg FF
Søndag eftermiddag var der gjort klar til et nyt møde med Viborg, der som bekendt slog LFC ud af pokalturneringen i onsdags. Dette nederlag har været yderst vanskelligt at komme over i de mellemliggende dage. Ville tavlen blive vasket ren i dag? - Desværre ikke!

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen (78. Lars Larsen), Martin Birn, Ulrich Vinzents (60. adv.), Mikkel Bo Jensen (25. Jimmi Lüthje), Stefan Bidstrup, Martin Johansen, Kim Christensen (32. adv.), John Bradley og Andreas Havlykke (54. adv.)(58. Mads Junker).

Det blev absolut ikke nogen mindeværdig dag. Inden der var gået 10 minutter af kampen, førte Viborg 1-0 på mål af Denni Conteh, og forsvaret så ikke for godt ud i den situation.

Efter 13 minutter havde vi givetvis udlignet, hvis Søren Hermansen havde været med. Bradley sendte en god bold ind fra venstre, men der var ikke rigtig nogen Lyngby-spillere til at sætte en fod på...

Kort tid efter var det igen ved at kokse i vores forsvar, men der blev heldigvis reddet på stregen!

Resten af halvlegen var præget af dårligt spil. LFC havde ikke nogen chancer af betydning, mens Viborg faktisk var tæt på, efter 38 minutter, med et skud på overliggeren.

Ville spillet blive bedre i anden halvleg? Tja, dårligere kunne det i hvert fald ikke blive.

Der var et par meget gode chancer i de første minutter, hvorefter det igen var Viborg, der kom i gang. Således virkede forsvaret helt til rotterne i det 15. minut, hvor Viborg-spillerne kørte rundt med vores spillere, som de havde lyst til. Dommeren underkendte også et Viborg-mål i den periode.

Herefter kom der lidt mere gang i vores spillere og efter flere tilløb, blev der udlignet ved Kim Christensen efter 25 minutter. Han har faktisk leveret nogle ganske solide præstationer på det sidste og må snart være tæt på at være fast mand på holdet på trods af sin unge alder.

LFC fik gejsten tilbage efter scoringen og fulgte op med flere gode forsøg, f.eks. et Johansen-skud lige over mål.

Men efter den halve time blev lyset i realiteten slukket, da der igen blev fedtet i det nede i forsvaret med en Viborg-scoring til følge. Resten af kampen vil vi ikke tale om men blot konstatere, at Viborg fik scoret en gang til.

Facit er, at vi i dag var vidne til en af de svageste hjemmekampe denne sæson, og det er meget svært at se, hvordan holdet skal avancere i tabellen, med det spil, der for tiden leveres. Det nytter f.eks. ikke noget konstant at hælde høje og lange bolde frem mod vores angribere. Hvad er der blevet af de hurtige kontra-angreb, LFC ellers har været kendt for?

Forsvaret må også til at tage sig sammen - Vi er ved at være trætte af den passivitet, der for ofte hersker, hvor ingen går på modstanderen. Det kan heller ikke nytte noget, at flere spillere ikke gider løbe tilbage, når bolden mistes. Kæmp for hinanden og lad være med at lade Jeres kammerater sejle deres egen sø, når de bliver presset af modstanderen.

Der er ingen tvivl om, at denne kamp vil blive meget omtalt på BV's debatforum den kommende uge, og nogle spillere må nok finde sig i en del hårde ord. På den anden side gælder det om at stå sammen nu og komme ud af en begyndende negativ spiral.

Vi ses på torsdag i Aarhus, hvor alle naturligvis opfordres til at tage med på den bustur Blue Vikings arrangerer.

Hvis nogen har orket at følge med så længe, er der i det følgende en del billeder at kigge på.

SJ