LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
23-04-2000: LFC vandt 3-0 over BIF!
Livet som Viking har været meget tungt på det seneste. Først spillede vores hold en rædselsfuld kamp i Aalborg, hvor vi alligevel heldigt fik ét point. Så røg vi ud af pokalen efter at have ført til 2 minutter før tid mod Viborg. Dernæst tabte vi et par dage efter endnu en gang til Viborg i FKL-ligaen. Skærtorsdag gik det så helt galt i Aarhus med nederlag, tyveri og slagsmål på listen over oplevelser...

For første gang var det derfor ikke med den helt store glæde, man gik til fodbold. Brøndby var kommet godt i gang med sejre i de seneste kampe og lå på 1. pladsen, mens LFC lignede et hold i opløsning med et hav af skader og karantæner.

På vej hen mod nord indgangen til Stadion var der to ting at glæde sig over. For det første kunne man høre stadion-speakeren fortælle, at Vejles Erik Bo Andersen var ved at sænke FCK. For det andet blev der uddelt nogle foldere med påskriften Lyngby Stadion 2000. Dette projekt virker interessant og vil blive omtalt i en anden artikel, når undertegnede har fået studeret materialet lidt nærmere.

Lyngby FC's holdopstilling denne dag var et kapitel for sig: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen (11. Tobias Grahn (63. adv.)), Morten Petersen, Martin Birn (24. adv.), Jari Pedersen, Christian Magleby, Martin Johansen (24. Thomas Andie)(76. Mads Junker), Lars Larsen, Andreas Havlykke, John Bradley og Kim Christensen.

Den sidste del af kampen blev, som det ses, spillet med noget, der lignede 5 angribere! - Ellers var det interessant at opleve Tobias Grahns første rigtige kamp for Lyngby, samt naturligvis herligt at se Christian Magleby på banen igen. Ham er vi mange, der har savnet.

Lyngby fik en drømmestart. Folk var dårligt kommet helt på plads, før Lennart Lynge fik scoret til 1-0 på frispark. Det var synd for ham, at han fik så kort tid på banen, før han blev skadet.

I det syvende minut scorede Havlykke til 2-0, og alle de negative ting fra den sidste tid kunne for alvor glide i baggrunden. Nu var spørgsmålet blot: Ville det holde? - Vi førte jo også 2-0 i Brøndby for en måned siden, og den kamp endte som bekendt 2-2.

Efter 10 minutter leverede Fahlström en klasseredning og fik sendt et farligt skud til hjørnespark. Det blev ikke den eneste gang i den kamp, Fahlström fik vist sin klasse...

Efter 11 minutter mistede vi Lennart Lynge, og 10 minutter senere var den gal med Johansen. Det så ellers ud til, han ville kunne klare at komme tilbage, men måtte alligevel lade sig udskifte.

I den følgende periode pressede BIF godt på med flere forsøg, mens LFC's spillere var sjældne gæster på BIF's banehalvdel.

De første minutter af 2. halvleg blev et sandt stormvejr. BIF'erne kom løbende med 120 km i timen og var tæt på at komme ind i kampen igen. LFC's forsøg i den periode var signeret af Bradley, blandt andet med et dommedags langskud, der gik over mål, samt et skud fra nærmere hold, som Mogens Krogh havde lidt svært ved at holde.

Efter 16. minutter faldt afgørelsen i realiteten med Kim Christensens scoring til 3-0. BIF'erne troede vist ikke rigtig på det mere, og kampen fik en lidt kedelig afslutning med en del svinestreger fra begge sider. Tobias Grahn, der ellers fik en meget fin debut, fik tacklet en BIF'er hele vejen ud i reklame bannerne, mens Graulund kunne gå tidligt i bad efter en ond hævnagt på samme Grahn.

Det er 3 år siden, Lyngby sidst har slået Brøndby på hjemmebane, og det var i hvert fald det helt rigtige tidspunkt at få en succes oplevelse for os alle. Med sejren avancerede vi til 6. pladsen og er samtidig ikke så langt fra den absolutte top.

Der er masser af billeder fra kampen - peg for en kort forklaring.

SJ