LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
30-04-2000: LFC klædt af i Vejle: 0-4
Søndag gik turen til Vejle, hvor LFC skulle forsøge at følge op på sidste søndags flotte 3-0 sejr over Brøndby IF. Lettere mærket af lørdagens fest i Lyngby Boldklub kunne man glad og forventningsfuld tage af sted i varmt sommervejr mod Jylland.

Lyngby FC stillede op som følger: Claus Fallentin, Thomas Andie (78. adv.), Morten Petersen (47. adv.), Ulrich Vinzents (75. adv.), Jari Pedersen, Christian Magleby, Lars Larsen (60. Jimmi Lüthje), Stefan Bidstrup, Kim Christensen (55. Tobias Grahn), John Bradley (85. Mads Junker) og Søren Hermansen. Som det ses, måtte 3. målmanden Claus Fallentin måtte i sving, og det blev nok ikke en kamp, han vil have de bedste minder om...

Lad os med det samme slå fast, at det blev en af den slags kampe, man næsten ikke orker at skrive referat af. Den hårdt prøvede referent vil alligevel gøre et forsøg...

I første halvleg havde Vejle det meste spil og de fleste chancer. Når man ser på de chancer Vejle havde, skulle man vist være glad for ikke at være et par mål bagud ved pausen. LFC's chancer kunne tælles på en hånd, og der var ikke meget at glæde sig over - andet end det gode vejr og den gode stemning blandt Vikingerne.

Anden halvleg blev værre end et mareridt. Allerede i første minut kom VB foran på et frisparksmål, og man kunne begynde at ane konturerne af en gentagelse af AGF-kampen.

Lyngbys hold faldt sammen, og det blev både 2-0 og 3-0. Mod slutningen sås et Lyngby-hovedstød lige over mål, men det blev Vejle, der fik det sidste mål, på et tidpunkt, hvor flere allerede havde forladt stadion.

Lad os bare være ærlige: Det var en ren afklædning. En pinlig oplevelse, som vores spillere ikke kunne være bekendt at give de trofaste Vikinger, der bruger meget tid og mange penge på at følge holdet.

Dagens kamp var dog - trods alt - ikke uden lyspunkter : Et af dem var Tobias Grahn, der dog ikke kunne vende slaget på det tidspunkt, han blev sat ind. Men kæmpe for sagen, det gjorde han.

Efter dagens kamp, må vi nok erkende, at det bliver svært nu at opnå en topplacering i Superligaen, med den ustabilitet, der hersker. Sidste sæson blev en 4. plads reddet hjem på et fantastisk forår, hvor kun 3 kampe blev tabt. I denne sæson bliver der desværre nok tale om et forsømt forår, hvor Lyngby FC kunne være nået langt både i ligaen og pokalen, men hvor det hele er blevet smidt væk.

Det siges, at spillernes træningsbaner er i for dårlig stand til at øve teknisk fodbold på. Hvis det er sandt, har kommunen et stort medansvar for de problemer, holdet har med at få spillet til at hænge sammen.

Næste søndag venter en udebane kamp mod Herfølge, som også er ved at smide det hele væk. Tag med og støt holdet - spillerne har meget brug for det nu!

SJ