LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
11-05-2000: LFC tabte 4-6 til Esbjerg
Ak ja, man må jo se at komme i gang med at skrive et referat, selv om det er ved at være belastende hele tiden at skulle skrive om nederlag og endeløse ydmygelser.

Til dagens kamp mødte Esbjerg op med en sejr over Brøndby i bagagen, mens Lyngby som bekendt tabte 1-4 i søndags til Herfølge. I ugens løb kunne LFC's ledelse præsentere en ny forsvarsspiller fra Sydafrika, Frank Schoeman.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström (8. adv.), Ulrich Vinzents, Morten Petersen (69. Jimmi Lüthje), Martin Birn, Frank Schoeman (10. adv.)(75. Lennart Lynge Larsen), Stefan Bidstrup (52. adv.), Lars Larsen (62. Kim Christensen), Christian Magleby, Martin Johansen, John Bradley og Andreas Havlykke.

På lidt længere sigt er det angiveligt meningen, at Schoeman skal spille i det centrale forsvar, men i dag spillede han på Vinzents normale plads. Vinzents var til gengæld rykket over på Lennart Lynges normale plads. Disse omrokeringer plus manglende træning i samspil blev nok desværre udslagsgivende for en dårlig dag for forsvaret.

LFC fik ellers en drømmestart med en Havlykke-scoring efter blot 3 minutter. Ville dette blive startskuddet til et længe ventet vendepunkt? - Desværre ikke umiddelbart!

Esbjerg fik scoret 4 gange i resten af 1. halvleg og LFC var totalt til grin. Specielt målet til 1-3 fik Vikingerne helt op at køre, da der burde have været dømt offside! - For ikke at lyde som en plade, der kører i den samme rille, vil dommerens og linievogternes præstationer ikke blive kommenteret yderligere...

Mod slutningen af halvlegen var der faktisk LFC-forsøg, der kunne have bragt holdet tilbage i kampen, men det blev, som tidligere nævnt, Esbjerg, der fik et mål i slutminutterne. Det hele så mere end sort ud, og det var et utaknemmeligt job for en restaureret udgave af Haakon at køre æresrunde på Stadion. Mange Vikinger råbte dog: "Haakon på banen, Haakon på banen".

I anden halvleg reddede LFC's spillere delvis æren. Spillet var meget bedre, og det begyndte at ligne noget ved stillingen 3-4. Desværre var forsvaret stadig i gave humør og lod endnu 2 mål gå ind.

10 mål i en Superligakamp må nærme sig rekord og ville have været sjovt og underholdende, hvis vi havde vundet...

Trods alt var der flere ting at glæde sig over: Der er nu større konkurrence blandt spillerne i forsvaret.

John Bradley scorede, hvilket altid er godt for selvtilliden.

Kim Christensen scorede 2 gange på trods af kort spilletid og bør fremover tildeles fuld spilletid, da det virker som om, han bliver bedre og bedre hver gang, man ser ham i kamp.

Andreas Havlykke scorede og viste som altid den rette indstilling. Hele tiden hurtig, aggressiv og tændt. Giver sig 100%, hvilket kun kan aftvinge respekt. Fik derfor fortjent hyldest efter kampen af vikingerne. Synd, at han i en kritisk fase af kampen, hvor Lyngby var tæt på udligning, måtte under behandling uden for banen, mens spillet fortsatte.

På søndag går turen til Odense, hvor OB, der har gjort det godt i foråret, venter. Det bliver ikke nemt, og måske er sæsonen i virkeligheden slut for LFC? - Det er svært at se, vi overhovedet kan nå noget som helst, der er bare en lille smule morsomt (medaljer, UEFA...). De sidste kampe i sæsonen må derfor bruges til at spille det nye forsvar sammen, så næste sæson ikke bliver spoleret, som denne, af et vaklende forsvar.

SJ