LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
14-05-2000: LFC vandt 3-1 over OB
Det har ikke rigtigt kørt som det skulle for LFC på det sidste - Slet ikke! Som trofast viking har man været vidne til nogle forsmædelige nederlag, der har tæret dybt på moralen. Det betød desværre, at vi kun var én bus af sted til Odense denne søndag, hvor vi til sammenligning fyldte 3 busser i efteråret.

Til tonerne af Brd. Olsen drog de mest trofaste vikinger mod Odense, og de skulle blive rigt belønnet!

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup (13. adv.), Frank Schoeman (80. adv.), Kim Christensen (40. Christian Magleby), Martin Johansen (60. adv.)(64. Lars Larsen), John Bradley og Andreas Havlykke (76. Jimmi Lüthje). Med andre ord var det normale forsvar - i særdeleshed Lennart Lynge - taget til nåde af Poul Hansen, og det var der ingen - bortset fra OB - der skulle komme til at fortryde...

LFC fik ikke nogen godt start. Allerede efter 14 minutter kunne en udækket Søren Andersen med et hovedstød bringe OB i front efter et hjørnespark. Det hele så ærlig talt mere end sort ud...

24 minutter skulle der gå, før LFC havde noget, der lignede et forsøg, men Lennart Lynge skød over mål. Resten af halvlegen var ikke morsom at overvære, da spillet simpelthen ikke fungerede.

Man var allerede begyndt at vente på dommerens slutfløjt, da miraklet skete: Bidstrup udlignede til 1-1! - Hvilken herlig scoring på det helt rigtige tidspunkt.

Kort efter pausen fik Lennart Lynge vist, at han vil være med i startopstillingen fremover. 2 hurtige mål på 4 minutter taler vist sit eget sprog! - Og hvor blev vi glade - det hele virkede så uvirkeligt.

OB forsøgte med et vist pres at komme tilbage i kampen, men nu holdt forsvaret tæt. Selv ikke da alle udskiftninger var brugt, og Morten Petersen blev skadet 10 minutter før tid, lykkedes det OB at pynte på resultatet. LFC kunne stille og roligt køre den første udebanesejr hjem dette forår og tilmed leve på en række giftige kontraangreb.

Det var en sejr både spillerne og vikingerne trængte til. Måske kan vi ikke nå det helt store resten af sæsonen, men vi er med igen. Samtidig er vi helt ude af nedrykningsspillet nu og kan bare nyde de tre sidste kampe og naturligvis håbe på yderlige avancement i tabellen.

SJ