LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
21-05-2000: Kun ét point mod SIF (0-0)
Søndag eftermiddag var det tid til det sidste møde med SIF denne sæson. LFC's spillere tørstede efter revanche efter de to tidligere nederlag i sæsonen, men sejr skulle det ikke blive til.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Lars Larsen (90. adv.), Frank Schoeman (49. adv.)(75. Nichlas Hindsberg), Martin Johansen, Christian Magleby, John Bradley og Andreas Havlykke (61. adv.)(82. Søren Hermansen). Som det ses var der i løbet af kampen gensyn med både Søren Hermansen og Nichlas Hindsberg. Sidstnævnte efter en længerevarende skadespause.

Lad det være sagt med det samme: Nogen stor fodboldkamp blev der ikke tale om. LFC havde det meste spil i 1. halvleg, men de helt store chancer udeblev. Hvis SIF havde nogen forsøg, undgik det referentens opmærksomhed.

I pausen var der først 200 meter løb mellem nogle atletikfolk og en person fra Blue Vikings. Sidstnævnte forsøgte desperat at hænge på, men de skrappe atletikfolk var cirka dobbelt så hurtige.

Efter løbet blev Brd. Olsen hyldet efter alle kunstens regler. Blue Vikings fik ved den lejlighed 2 nye yderst prominente medlemmer, som vi meget gerne vil se til vores arrangementer fremover.

2. halvleg blev lidt bedre rent underholdningsmæssigt. Momentvis leverede Lyngbys spillere en pæn gang fodbold, men det blev desværre ikke til nogen mål, selv om specielt Johansen og Magleby var tæt på.

Forsvaret fik effektivt holdt SIF'erne væk, og på den led var det rart at holde nullet efter de store nederlag til Vejle, Herfølge og Esbjerg.

Ét point kunne ingen af holdene bruge til ret meget og realistisk set, er der meget langt op til de 'sjove' pladser. Selvfølgelig er der stadig TOTO-pladser at spille om, men det vigtigste må være at få en sejr over FCK i Parken på torsdag af ære-mæssige årsager. Det bliver ikke let, men vi må som supportere gøre en ekstra indsats for at bære vores spillere frem!

Blue Vikings arrangerer bustur til Parken, så man kan blive kørt lige til døren!

SJ