LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
08-07-2000: LFC spillede uafgjort 2-2 med AB
Opladningen til den nye sæson er i fuld gang nu. Sidste weekend vandt LFC 2-1 over OB i Kerteminde. Dagens modstander var AB, som vi ofte møder et par gange om året i træningskampe.

AB har i sommerpausen sagt farvel til nogle profiler men til gengæld fået forstærkning i form af Martin Johansens tvillingebror Michael. LFC har sagt farvel til topscorer Søren Hermansen, der er taget til Belgien.

I dagens kamp skulle hele LFC's trup efter tur få chancen. Nogle af de skadede spillere som f.eks. Mikkel Bo, Thomas Andie og Rasmus Marvits er klar igen, mens Magleby ikke kommer i kamp foreløbigt. Som tilskuere sås bl.a. netop Magleby, René Tengstedt samt Ulrich Vinzents, der uvist af hvilken grund ikke spillede i dag. Andreas Havlykke var ligeledes en stamspiller, der ikke var med.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ayeni Bosun, Kim Christensen, Martin Johansen, Stefan Bidstrup, Lars Larsen, Nichlas Hindsberg og Mikkel Bo Jensen på toppen.

Fodboldmæssigt blev det aldrig den store oplevelse at se denne træningskamp, men vi fik da nogle mål...

I de første 5 minutter var der 2 store chancer til hver side. Martin Johansen fik desværre dirigeret bolden lige forbi AB-målet. Efter ét kvarter fik LFC tilkendt et straffespark, som Mikkel Bo sikkert eksekverede. Lidt senere var han meget tæt på at udbygge føringen, men bolden gik lige over mål.

Herefter var det som om, AB overtog initiativet, hvilket gav to store chancer efter den halve time. Lige inden pausefløjt var det AB's tur til at få tilkendt et straffespark, hvilket Martin Birn vist ikke var helt uden skyld i. Michael Johansen scorede til 1-1, og spillerne kunne gå til en kort pause, hvor Poul Hansen, at dømme efter hans fagter, talte med store bogstaver.

Efter pausen blev Kim Christensen erstattet af John Bradley. Der var kun gået omkring 3 minutter før det blev 2-1 til AB. Lidt af en kold dukkert på en ualmindelig kold sommerdag. LFC havde et par chancer ved Johansen og Mikkel Bo, hvorefter der blevet skiftet ud. Lennart Lynge og Bidstrup blev erstattet af Thomas Andie og Jimmi Lüthje.

Efter 20 minutter var det tid til en ny dobbeltudskiftning: Lars Larsen og Hindsberg erstattedes af Jari Pedersen og Rasmus Marvits. Udskiftningerne var umiddelbart ikke med til at forbedre spillet, der virkede meget hakkende.

Efter en halv time havde AB et skud på stolpen. Samtidig kom Mads Junker på banen i stedet for Bosun. Sidstnævnte fik på grund af de mange udskiftninger både prøvet venstre og højre back plads samt en plads på midtbanen.

Efter 35 minutter kom LFC ind i kampen igen med flere meget nærgående forsøg, hvor det virkeligt brændte på hos AB-målmanden. Mikkel Bo var nok tættest på med et godt langskud på overliggeren.

Efter 40 minutter blev Mikkel Bo udskiftet til fordel for Tobias Grahn. Man havde egentlig indstillet sig på et nyt nederlag mod AB, men så leverede Martin Birn dagens detalje med lidt af en solotur hele vejen ned til baglinien. Han serverede et perfekt indlæg til Martin Johansen, der stort set kun skulle sætte en fod på. Det er således bevist, at Martin Birn sagtens kan bevæge sig over midterlinien. Det så samtidig meget overbevisende ud.

SJ