LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
15-07-2000: LFC knuste Bolton 6-0!
Lørdag mødte LFC Bolton i en træningskamp, hvor man havde regnet med et gensyn med Claus Jensen, men desværre for Bolton var han blevet skadet og måtte overvære kampen fra tilskuerpladserne.

Lyngby FC stillede op som som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Martin Birn, Morten Petersen, Ayeni Bosun, Martin Johansen, Stefan Bidstrup, Kim Christensen, Nichlas Hindsberg, John Bradley og Mikkel Bo Jensen.

Lad det være sagt med det samme: Bolton blev spillet hele vejen ud af banen og fik ikke et ben til jorden. Sjældent har har man set et Lyngby-hold være så suverænt. Ganske vist havde Bolton en del spillere på prøve, men alligevel...

Første rigtige forsøg tilfaldt Bradley efter 15 minutter, der skød lige på målmanden. Lidt efter fik LFC tilkendt et straffespark, som Mikkel Bo sikkert eksekverede.

Efter 23 minutter tog Ayeni Bosun en flot solotur op ad højre-siden og passerede Boltons målmand med et skruet spark. Det så utrolig flot ud! Bosun er tilbage, som vi husker ham fra foråret 1999!

Efter 30 minutter var det Hindsbergs tur til at score, på et meget flot hovedstødsmål. Det hele virkede så uvirkeligt, men den var god nok, og det skulle oven i købet blive endnu bedre...

Efter 34 minutter var Kim Christensen alene igennem, men situationen gav kun hjørnespark. Kun 2 minutter gentog scenariet sig, og denne gang scorede Kim Christensen til 4-0, hvilket også blev pause-resultat.

I pausen blev der skiftet ud: Schoeman ind i stedet for Lennart Lynge, Grahn ind i stedet for Kim Christensen og Lüthje ind i stedet for Mikkel Bo. Efter 12 minutter erstattede Thomas Andie en tilsyneladende skadet Martin Birn.

Efter 20 minutter tog Tobias Grahn en solotur og scorede til 5-0. Hans første mål for LFC i øvrigt.

Efter 25 minutter erstattede Rasmus Marvits en skadet Morten Petersen, og Mads Junker kom ind i stedet for Nichlas Hindsberg.

Junker var kun på banen i et godt 5 minutter, før han scorede til slutresultatet 6-0, hvilket ingen vist på forhånd havde drømt om.

Efter 33 minutter kom Jari Pedersen på banen i stedet for Johansen. I slutminutterne reddede Lüthje et Bolton-forsøg på stregen, og ydmygelsen af Bolton var total.

Boltons tilhængere tog nederlaget med oprejst pande, og vi fik efter kampen en del øl sammen...

Der er nu kun en træningskamp tilbage før sæsonstarten. Det gælder B93 på hjemmebane tirsdag den 18/7 kl. 17.

SJ