LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
06-08-2000: Fantastisk 2-1 sejr over FCK
Efter den tiltrængte sejr over Herfølge var det søndag eftermiddag tid til et møde med FCK i Parken. Denne kamp blev vist direkte fra 3+, men der var alligevel mødt et pænt antal vikinger op i Parken.

FCK virker som et hold, der er en del stærkere end sidste sæson. Holdet vandt stort over Haderslev i første runde og var decideret uheldig i Aarhus, hvor AGF vandt 1-0.

LFC skuffede meget i Ikast - men kom stærkt igen ugen efter mod Herfølge. Holdet har det traditionelt vanskelligt i Parken, men vandt dog for første gang i 6 år sidste sæson.

Til dagens kamp stillede Lyngby FC op som følger: Per Fahlström, Ayeni Bosun (40. udv.), Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen (65. Frank Schoeman), Stefan Bidstrup, Martin Johansen, Nichlas Hindsberg (56. Lars Larsen (62. adv.)), Kim Christensen (77. Tobias Grahn) og John Bradley. Ikke de store ændringer pånær Vinzents, der endelig var blevet klar igen.

Det blev en herlig - men meget nervepirrende kamp. Første chance tilfaldt John Bradley efter 4 minutter, men bolden gik forbi mål. Efter 7 minutter blev det 1-0 ved Kim Christensen, der blev spillet fri af Nichlas Hindsberg. Hvilken ønskestart!

Resten af halvleg var det så som så med Lyngby-chancer. FCK havde et par halvfarlige forsøg, men var ellers ret ineffektive. Lyngbys spillere fightede godt og fik holdt FCK'erne på afstand.

Mod slutningen af halvlegen fik Ayeni Bosun det røde kort efter et sammenstød med en FCK-spiller. Det var virkelig noget skidt, for Bosun havde ellers klaret venstre-siden på en overbevisende måde. Mikkel Bo Jensen, der kan spille alle pladser suverænt, måtte herefter tage sig af denne plads, men det tyndede naturligvis ud på midtbanen.

Ville LFC kunne holde stand en hel halvleg? - Det var med bange anelser, man gik til pause...

Anden halvleg blev lidt af et stormløb mod Fahlströms mål, men det hjalp meget, at Kim Christensen scorede endnu en gang efter få minutter. Det var et meget flot mål, og Kim Christensen må snart kunne blive et emne for A-landsholdet, hvis han kan fortsætte sin fantastiske udvikling.

Som sagt løb FCK stormløb mod Lyngby-målet resten af kampen. Det blev til en reducering kort før tid ved Thomas Rytter. Imidlertid klarede forsvaret det meste, og resten tog en stærkt spillende Fahlström sig af. Men føj, hvor var det spændende...

Det var befriende at høre dommerens slutfløjt efter en alt for lang overtid, og vikingerne kunne gå amok i glædesrus. 3 point var i hus, og et godt skridt blev taget væk fra bunden.

Næste kamp i FKL er hjemmekampen mod OB, men der er allerede mulighed for at se LFC igen på tirsdag mod engelske Charlton i en træningskamp på Lyngby Stadion.

Måske får vi mulighed for at se Claus Jensen i aktion. Han brændte os som bekendt af til Bolton-kampen på grund af en skade, men er meget belejligt skiftet til Charlton i mellemtiden.

SJ