LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
08-08-2000: Lyngby tabte 1-2 til Charlton Athletic
På en halvkølig sommeraften mødte Lyngby FC det engelske hold, Charlton Athletic, der netop har købt den tidligere Lyngby-spiller, Claus Jensen, af Bolton.

Claus Jensen fik en halvleg for Athletic og blev desuden æret af TIFO-gruppen med et banner. Af en eller grund krævede en vagt dette banner fjernet - hvor nævenyttig har man lov til at være? - Det blev ikke bedre af, at der i situationen blev brugt et upassende ordvalg over for et medlem af BV's bestyrelse, der ikke havde noget med det pågældende banner at gøre. De, der udfører et stort frivilligt arbejde, der også kommer klubben til gode, bør behandles på en høflig måde af klubbens folk.

På forhånd kunne man godt være lidt spændt på, hvilke spillere Poul Hansen ville sætte på banen, da heltene fra i søndags nok trængte til at slappe lidt af. Det blev en aften, hvor de fleste spillere fra truppen fik chancen, men man kunne godt se, at nogen af spillerne ikke helt var kommet over søndagens strabadser.

Lyngby FC stillede op som følger: Carsten Holbek (46. Per Fahlström), Lennart Lynge Larsen, Thomas Andie, Martin Birn (46. Morten Petersen), Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup (66. Rasmus Marvits), Martin Johansen (46. Jimmi Lüthje), Lars Larsen (85. adv.), Nichlas Hindsberg (46. Kim Christensen), Mads Junker (66. Jari Pedersen) og Tobias Grahn (82. René Tengstedt). Som det ses, var der af forskellige årsager ingen afrikanere på holdet i dag. Til gengæld var der gensyn med Tengstedt, der har været væk fra holdet i over et halvt år p.gr.a. en alvorlig knæskade.

Første halvleg blev en virkelig kedelig affære. Eneste lyspunkt var en fantastisk dobbelt-redning af Holbek efter 20 minutter, ligesom Claus Jensens frisparksmål også var værd at kigge på, selv om det er lidt svært at juble, når det er modstanderen, der scorer et flot mål.

Ellers er der ikke meget mere at skrive om fra første halvleg. Lyngby-spillerne virkede ikke så tændte - lige bortset fra Grahn, der som altid kæmper for sin plads.

Efter udskiftningerne i pausen kom der lidt mere gang i tingene. Det blev til flere chancer, og Grahn fik vist fine takter, da han på et tidspunkt kørte rundt med en Charlton-forsvarer på venstrekanten.

Man havde det indtryk, at det kun ville være et spørgsmål om kort tid, inden LFC fik reduceret. Sådan gik det ikke helt. I forbindelse med en dobbelt udskiftning hos LFC, fik Charlton scoret til 2-0. Ingen nåede at se, hvad der rigtigt skete - og det var måske også godt det samme...

Med 10 minutter tilbage fik LFC tilkendt et straffespark i en situation, hvor bolden havde ramt overliggeren. Ulrich Vinzents scorede sikkert, men det blev samtidig også det sidste mål i den kamp. 5 minutter før tid fik Charlton smidt en mand ud efter det andet gule kort, men løbet var kørt for LFC.

På søndag er det alvor igen, når LFC møder OB i Superligaen. Her skal der meget gerne følges op på de fine takter fra de vundne kampe over Herfølge og FCK. Måske var det på sin vis meget godt, holdet tabte i dag, så spillerne ikke tror, de er verdensmestre.

OB, der hjemme vandt 4-0 over AGF, må for alt i verden ikke undervurderes, så går det galt!

P.S. tidsangivelser i referatet er nok ikke helt præcise, da kampuret ikke virkede...

SJ