LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
13-08-2000: Ned på jorden igen: 0-2 mod OB
Efter 2-1 sejren i Parken i søndags skulle LFC's spillere forsøge at fortsætte den positive spiral og vinde hjemme over OB. Der kan i hvert fald siges en positiv ting om kampen i dag: Vejret var godt!

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup, Martin Johansen (63. Lars Larsen), Mikkel Bo Jensen (44. adv.)(67. Tobias Grahn), Nichlas Hindsberg, Kim Christensen og John Bradley.

Første halvleg var faktisk ret god set fra LFC's side. Efter 13 minutter sås et Bidstrup-forsøg lige ved siden af mål. Efter 21 minutter skød Kim Christensen lige over mål, og ind imellem var der et par rigtig gode indlæg fra venstre-kanten ind foran mål, men desværre mangler vi en decideret måltyv, der altid står på det rette sted på det rette tidspunkt.

OB havde et skud på mål efter 27 minutter, som Per Fahlström på fin vis fik sendt til hjørnespark.

Efter en god halv time var LFC tæt på at komme foran, men en OB-spiller fik sparket væk på stregen. Mod slutningen af halvlegen var Hindsberg alene igennem og burde have scoret.

Ville målene komme i 2. halvleg? - Svaret var ja, men det var bare ikke os, der scorede dem.

Efter 9 minutter var Hindsberg igen alene igennem, uden det førte til mål. Kan man ikke score på den type chancer, er det unægteligt svært at vinde en kamp...

Efter 18 minutter var OB farlige med 2 chancer inden for kort tid. Kun et par minutter senere blev det 1-0 til OB efter en situation, hvor LFC burde have haft straffe i den anden ende af banen. Dommerens fløjte var tavs, og OB kunne efter en hurtig kontra og et par forsøg score.

Der var naturligvis stor vrede på tribunen. Vi har det meste spil, og så går det alligevel galt...

Indskiftede Tobias Grahn fik markeret sig med flere fine detaljer uden det dog førte mål med sig. Han bør efter manges mening få mere spilletid, men det er naturligvis op til træneren at afgøre.

Kun 5 minutter efter første OB-scoring var den gal igen med en nyt mål til slutstillingen 0-2. Løbet var i realiteten kørt, for LFC's spillere begyndte at sende høje lange bolde frem, og det var ikke den mest smarte måde at spille OB på.

Vi må nok desværre endnu engang konstatere, at vi ikke har de kvaliteter, der skal til for at ligge i den absolutte top. Hver gang chancen er der, smides det hele væk.

På søndag er der en ny kamp. Modstanderen er AaB, og der spilles hjemme klokken 17.05. Forhåbentligt kan spillerne ryste dagens skuffelse af sig og give den en ordentlig skalle på søndag. Flere af LFC's nøglespillere skylder Vikingerne noget efter dagens indsats...

SJ