LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
20-08-2000: Fortjent 2-1 sejr over AaB
Efter det beklagelige 0-2 nederlag mod OB sidste søndag var det tid til at forsøge at få en sejr i hus mod AaB, som LFC generelt plejer at have et godt tag på. Skuffende få var mødt op på Lyngby Stadion, men en forklaring kunne være, at kampen blev vist direkte på 3+.

LFC har faktisk spillet en del gode direkte TV-kampe, så Vikingerne var generelt på forhånd optimistiske - indtil nogen i et kampprogram så, at Johnny Røn skulle dømme kampen. Som de fleste kan huske, dømte han for et år siden en skandalekamp på Lyngby Stadion mod FCK, der blandt mange uhyrligheder resulterede i et rødt kort både til Christian Magleby og Poul Hansen.

Lad det være sagt med det samme: Johnny Røn er ikke populær i Lyngby og bliver det med garanti heller ikke efter dagens kamp. Dagens kendelser gik for det meste LFC imod, men AaB blev da også snydt et par gange.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen (50. Thomas Andie), Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents (30. adv.), Martin Johansen, Mikkel Bo Jensen (80. adv.), Stefan Bidstrup, Nichlas Hindsberg (85. Lars Larsen), Kim Christensen og John Bradley (66. Tobias Grahn).

LFC fik en rigtig god start. Efter 5 minutter var Bidstrup meget tæt på, og kun 2 minutter efter lykkedes det ham at score til 1-0. Glæden blev dog kortvarig, da AaB efter klumpspil i et par forsøg fik bolden i kassen. Ærgerligt, at der i situationen ikke blev sparket ordentligt væk...

Bedste forsøg resten af halvlegen var givetvis AaB's skud på overliggeren efter 17 minutter, men det var stort set også alt fra deres side, mens LFC havde en del skud lige ved siden af mål.

Anden halvleg blev rig på forsøg fra Lyngbys side. I første minut var Kim Christensen alene igennem - og brændte. Efter 4 minutter var det Bidstrups tur til at være blank foran mål - han brændte også. Det skal naturligvis bemærkes, at AaB's målmand, Jimmy Nielsen, stod en blændende kamp.

Efter 11 minutter sås et groft overfald på Kim Christensen, der kun resulterede i et gult kort til den skyldige AaB'er - stor vrede på BV-tribunen...

Efter et kvarter var der igen en stor chance: Ulrich Vinzents spillede Mikkel Bo helt fri foran mål. Til Vikingernes store ærgrelse helkiksede han fuldstændigt...

Det begyndte at ligne noget fra sidste søndag mod OB, hvor chancerne bestemt var til stede, men hvor spillerne ikke kendte deres besøgelsestid. Ville det i stedet blive AaB, der på en løs chance ville få alle 3 point? - Nej, AaB'erne ville tilsyneladende ikke noget som helst. Hver gang Jimmy Nielsen havde fat i bolden, blev tiden trukket i det uendelige. Et gult kort havde været på sin plads...

Retfærdigheden skete imidlertid fyldest i slutminutterne, hvor Mikkel Bo fik gjort skaden fra tidligere god igen med et herligt hovedstødsmål. Mikkel Bo har efterhånden fået scoret nogle meget vigtige mål!

3 point er i hus, og vi kan nu se frem til 2 udebanekampe. Først gælder det AB, der for alvor er kommet i gang. Kampen bliver spillet mandag den 28/8 klokken 19.00 og vises direkte fra 3+, hvilket dog ikke bør afholde Vikingerne fra at møde op i Gladsaxe og støtte holdet.

SJ