LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
28-08-2000: Lyngby vandt 1-0 over AB!
Mandag aften var det tid til en nyklassiker: Lokal derby mellem AB og LFC i Gladsaxe. Kampen blev vist direkte fra 3+, men et pænt antal Vikinger var mødt op for at støtte deres hold på trods af det dårlige vejr. Vinderen af dagens kamp ville kunne indtage 1. pladsen i FKL, så der var meget på spil - ud over æren naturligvis.

Af en eller anden grund, har Gladsaxe Kommune 'glemt' at overdække tribunen, hvor udeholdets fans står placeret, da de renoverede stadion. Det blev derfor en fugtig og klam oplevelse at overvære kampen, men heldigvis gav spillerne os en sejr, som vi kunne lune os på.

LFC stillede op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup, Martin Johansen (60. adv.), Lars Larsen, Nichlas Hindsberg, John Bradley og Kim Christensen (79. Tobias Grahn).

I 1. halvleg blev Lyngbys spillere sat under et meget hårdt pres. Det var ikke så morsomt at se på, og man frygtede hele tiden, at AB ville få bolden i kassen. Heldigvis er deres angribere ikke af samme klasse som midtbanen, der tæller flere landsholdsspillere. AB havde mange særdeles store chancer, og stormløbet mod Fahlström, der spillede en meget stor kamp, blev bare ved og ved...

LFC måtte leve på kontrachancer, som der var flere af. Men lad os være ærlige: Vi kunne nemt have være bagud med et par mål, da spillerne gik til pause. Hvorlænge ville det kunne blive ved med at gå godt?

Anden halvleg skulle vise sig at blive bedre for LFC. Ganske vist var banen blevet ret våd, hvilket medførte et hav af fejlafleveringer og dumme fald, men det virkede som om vores spillere kom bedre med i kampen.

Efter 64 minutter fik LFC et frispark lige uden for feltet. Lars Larsen, der havde erstattet Mikkel Bo i startopstillingen, scorede direkte. Ligeså flot målet var, ligeså uretfærdigt var det i virkeligheden, vi kom foran. Sådan er fodbold heldigvis også en gang imellem. Vi har også prøvet at have alle chancerne i en kamp - og alligevel tabe...

Der var naturligvis vild jubel blandt Vikingerne, men frygten for AB-udligning lurede alligevel i baghovedet. Resten af kampen formede sig som et massivt AB-pres med en del gode Lyngby-kontrastød. Faktisk kunne vores spillere godt have scoret yderligere, hvis de havde været en anelse mere skarpe.

Alt i alt blev det en meget lang 2. halvleg og overtiden virkede helt urimelig langtrukken. Det var en meget stor befrielse, da kampen endelig blev fløjtet af!

Efter dagens sejr er vi nu i den alt for uvante situation, at vi fører Superligaen. Nu er der jo ikke spillet så mange kampe, så tingene kan hurtigt ændre sig igen. Hidtil har vores spillere smidt det hele væk, når vi var i nærheden af de absolutte topplaceringer. Nu er vi der, og så må vi se, om vi kan blive der.

Næste kamp gælder AGF den 6/9 klokken 19.00, og nu er der ikke nogen gyldig undskyldning for ikke at tage med på busturen, selv om kampen spilles en onsdag. Tag fri fra arbejde eller pjæk fra skolen...

Mod AGF gælder det om, at spillerne får armene ned igen og ikke undervurderer modstanderen. Sidst vi var i Aarhus, tabte vi 3-0, og det skal vi have revanche for nu!

SJ