LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
06-09-2000: Lyngby vandt 4-1 i Aarhus
Efter 1-0 sejren i Gladsaxe og LFC's avancement til 1. pladsen i FKL, var det onsdag aften tid til et møde med AGF, der efter en flot sæsonstart er faldet noget af på den.

Op til kampen havde der været skrevet og talt meget om AGF's angriber Nocko Jokovic, der netop havde modtaget endnu en voldsdom. På forhånd havde man regnet med, at han ville have stillet op til dagens kamp, men det viste sig ikke at være tilfældet. Det var nok ikke nogen ulempe for LFC, der i det seneste opgør med AGF måtte lade tre Jokovic-mål gå ind...

I det hele taget er AGF en klub, der har store problemer både økonomisk og ledelsesmæssigt. Derfor kunne man godt på forhånd vente en svær kamp, da deres spillere kunne tænkes at ville kæmpe endnu hårdere for at redde deres klub.

På trods af, at der var tale om en kamp midt i ugen, var Blue Vikings afsted i en stor bus. Stemningen var god og der blev taget godt fra af de våde varer specielt på udturen. Vores spillere havde doneret to øl til hver deltager for at påskønne vores støtte. Meddelelsen om dette blev naturligvis mødt med stor jubel i bussen...

På et regnvådt Aarhus Stadion, der er under gennemgribende renovering, stillede Lyngby FC op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Martin Birn (18. adv.), Ulrich Vinzents (72. adv.), Lars Larsen, Martin Johansen, Stefan Bidstrup (46. Kim Christensen), John Bradley (76. Tobias Grahn), Mikkel Bo Jensen (81. Thomas Andie) og Nichlas Hindsberg (79. udv.).

Det blev en på flere måder dramatisk kamp, hvor underholdningsværdien var i top for Vikingerne, mens det ikke har været morsomt at være AGF-tilhænger.

Første store chance tilfaldt AGF på et langskud efter 7 minutter, som Fahlström på fineste vis klarede. Efter 12 minutter fik LFC tilkendt et hjørnespark, som Bidstrup fik dirigeret i mål. Det foregik i den modsatte ende af banen i forhold til vores placering, så det var ikke helt nemt at se, hvad der egentlig skete, men spillerne jublede, og det kunne vi så også gøre.

Efter 25 minutter sås endnu et AGF-langskud, der heldigvis gik lige ved siden af. I den anden ende fik Hindsberg kort efter nettet til 2-0. Det virkede som en drøm, og det skulle blive endnu bedre...

Efter 38 minutter fik Bradley via den ene stolpe scoret til 3-0, hvilket medførte tumult-agtige glædesscener blandt Vikingerne. Desværre fik AGF kort tid før pausefløjt reduceret til 1-3.

Anden halvleg blev højdramatisk på flere måder. Efter 5 minutter var indskiftede Kim Christensen alene med AGF's målmand - men brændte. Lidt senere sås to nærgående forsøg fra Bradleys side. Lyngby styrede, og så forsvandt en del af belysningen på banen pludselig. Spillerne blev sendt i omklædningsrummet, og vi frygtede, at kampen ville blive fløjtet af, så den sidste halve time skulle spilles på et andet tidspunkt.

Efter cirka 20 minutter kom lyset igen, og kampen blev genoptaget. Igen var Bradley tæt på flere gange bl.a. på et meget hårdt frispark. Efter 29 minutter blev Kim C. på groveste vis nedlagt lige uden for feltet - rødt kort til den skyldige AGF'er.

På frisparket gik både Lars Larsen og Bradley til bolden. Det blev Lars Larsen, der fyrede af, og bolden gik direkte i kassen ligesom sidste uge i Gladsaxe. 4-1 og lyset var nu helt slukket for AGF. Desværre fik Hindsberg det røde kort få minutter efter scoringen på grund af en hævnagt.

Med sejren bibeholdt LFC 1. pladsen, og allerede på søndag går det løs igen, når Brøndby kommer på besøg i Lyngby i en kamp, der bør kunne trække mange tilskuere.

SJ