LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
17-09-2000: LFC vandt 4-2 i Haderslev
Søndag gik turen til Haderslev, hvor LFC skulle møde nummer 12 i FKL. Vi tog af sted i fint vejr, men efterhånden som vi nærmede os Jylland blev vejret dårligere og dårligere. Fremme i Haderslev var det lige før man havde mest lyst til bare at blive siddende i bussen...

LFC stillede op som følger: Per Fahlström, Thomas Andie (46. Jari Pedersen), Morten Petersen, Frank Schoeman, Ulrich Vinzents, Martin Johansen, Lars Larsen, Mikkel Bo Jensen, Tobias Grahn (60. Andreas Havlykke), John Bradley (71. adv.) og Kim Christensen (82. Rasmus Marvits). Som det ses et Lyngby-hold med en del ændringer i forhold til det normale, da folk som Birn, Lennart Lynge, Hindsberg og Bidstrup sad ude p.gr.a. karantæner og en skade for sidstnævntes vedkommende.

På forhånd var der tale om en kamp, der simpelthen måtte og skulle vindes, da Haderslev indtil videre kun havde opnået ét point i otte kampe. Alligevel ville det være typisk for LFC at gå hen at tabe kampen, da vi ofte har problemer med de mindre hold.

I begyndelsen af kampen sås en Bradley afslutning, men ellers var det Haderslev, der kom bedst fra start: Først en friløber, der ikke førte til noget og siden en ny friløber, der gav mål efter kun godt 5 minutter.

Inden mismodet for alvor nåede at brede sig blandt Vikingerne, tog vores spillere sig lidt sammen. Johansen gik forrest i kampen og scorede det udlignende mål. Forinden havde han også haft et godt langskud.

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage med pæne chancer til begge sider. Bedste LFC-forsøg kom efter 26 minutter igen ved Johansen, hvis skud blev sendt til hjørnespark.

Men Haderslev var bedst og fik bl.a. igen et par friløbere, hvoraf den ene gav et mål kort før pausefløjt. Det hele så meget skidt ud, og vores spillere havde givet os en præstation langt under middel.

I anden halvleg trak Haderslev sig længere tilbage på banen i stedet for at prøve at lukke kampen. Langsomt - men sikkert - satte LFC sig på kampen. Det begyndte for alvor at trække op til mål, da Lars Larsen havde et skud på overliggeren efter 17 minutter. Kort forinden var en længe savnet spiller blevet skiftet ind: Andreas Havlykke!

Havlykke er ikke helt oppe i omdrejninger endnu, hvilket han da også signalerede ud til Vikingerne efter en lang tur op ad banen, men inden længe vil han sikkert være i stand til at løbe fra alt og alle.

Som sagt satte LFC sig på kampen og der blev udlignet til 2-2. Målscoreren blev noteret som Kim Christensen, men der var muligvis tale om et selvmål.

Herefter brød Haderslev totalt sammen. Vi var naturligvis utrolig glade for den vending, kampen tog, men inderst inde havde man lidt ondt af Haderslev, der endnu engang smed det hele væk de sidste 15 minutter af en kamp.

Det blev 3-2 ved Mikkel Bo og kort tid efter 4-2 ved Jari Pedersen, der scorede et noget specielt mål, hvor ingen rigtigt vidste, hvad der skete før bolden lå i nettet. Den type mål får man som regel kun, når man er oven på - og det var vi!

Vi ligger stadig nummet ét i FKL, men én tabt kamp kan hurtigt give et ubehageligt dyk i tabellen. Allerede på fredag er der fodbold igen, når Viborg kommer på besøg i en fremrykket kamp.

SJ