LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
22-09-2000: LFC vandt 1-0 over Viborg FF
Fredag aften var det tid til en fremrykket kamp mod Viborg, der netop nu deltager i UEFA-Cup'en. På forhånd var det en kamp, man godt på forhånd kunne have en vis frygt for, da vi ikke har de allerbedste erfaringer med Viborg. Således blev vi i foråret inden for få dage slået på eget græs af Viborg to gange i henholdsvis pokalturneringen og FKL. Specielt pokalkampen var en meget traumatisk oplevelse, det har været vanskellig at komme over.

Til dagens kamp stillede LFC op som følger: Per Fahlström, Morten Petersen, Frank Schoeman, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen (6. adv.)(47. Stefan Bidstrup), Lars Larsen (33. adv.), Martin Johansen, Kim Christensen (78. Jari Pedersen), John Bradley (64. Andreas Havlykke) og Nichlas Hindsberg.

1. halvleg blev den bedste rent underholdningsmæssigt. I starten sås flere halvfarlige frispark til hver side uden det dog førte til mål. Det gjorde imidlertid Hindsbergs skud efter 9 minutter. I første omgang så det ud som om Viborgs målmand klarede, men heldigvis gik bolden i kassen. Hvilken drømmestart!

Efter scoringen blev der fulgt op med et par gode langskud bl.a. ved Ulrich Vinzents, men ellers var det så som så med chancerne. Mod slutningen af en meget lang 1. halvleg var Viborg ganske farlige på et par hjørnespark. Fahlströms indgreb virkede ikke helt sikre, men vi slap med skrækken.

Lige inden pausefløjt kunne Viborgs forsvarsspiller, Ralf Pedersen, gå tidligt i bad efter sit 2. gule kort. Med kun 10 mand måtte Viborg da få det svært i 2. halvleg - eller?

2. halvleg blev slet ikke den LFC-fodboldfest, man kunne have håbet på. Viborg havde bolden mest, men evnede ikke at blive rigtigt farlige, mens LFC mest spillede på kontra. Men hver gang, der var optræk til en LFC-friløber, løb det hele ud i sandet enten p.gr.a. off-side, manglende hurtighed eller dårlige afleveringer.

LFC burde have lukket kampen med en scoring til 2-0, så vi kunne være sluppet for en lidt for nervepirrende afslutning. Ligesom første halvleg var overtiden helt urimelig lang - sådan føltes det i hvert fald.

Der er sådan set ingen grund til at bruge mere tid på 2. halvleg, andet end blot at konstatere, at forsvaret virkede solidt, og nullet blev for en gangs skyld holdt. At vi nu to gange i træk har kunnet få en sejr i hus på trods af halvdårligt spil, viser måske, at LFC kan være på vej mod noget stort. Det er vel en af de ting, der karakteriserer et tophold, at man kan vinde på dag, hvor spillet ikke for alvor fungerer.

På onsdag gælder det B93 på udebane i pokalturneringen, som vi meget gerne skulle nå langt i denne sæson. Næste FKL kamp gælder Silkeborg IF ude. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har det mere end svært i Silkeborg, og det er alt for lang tid siden, LFC har vundet der. Det bør der laves om på nu - specielt hvis vores hold skal bevare 1. pladsen i ligaen.

SJ