LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
27-09-2000: LFC ude af Pokalturneringen
Onsdag aften trådte Lyngby FC ind i Pokalturneringen og mødte B93 på et regnvådt Østerbro Stadion. Det skulle blive en af de sorteste aftener i nyere tid, idet vores spillere leverede en helt igennem pinlig indsats, som det vil tage lang tid at komme sig over.

LFC stillede op som følger: Per Fahlström, Morten Petersen, Frank Schoeman, Martin Birn, Lennart Lynge Larsen (66. Andreas Havlykke), Ulrich Vinzents, Lars Larsen, Stefan Bidstrup, Kim Christensen, John Bradley og Tobias Grahn (46. Nichlas Hindsberg (74. Jari Pedersen)).

Som sagt blev det en utrolig ringe kamp - set fra vores side. Banen var glat, men af en eller anden grund var det mest vores spillere, der konstant faldt. Dommeren var ikke noget at skrive hjem om, men så er alle undskyldninger vist også opbrugt.

LFC burde have evnet at presse B93, men det lykkedes aldrig for alvor. Antallet af producerede chancer var ufattelig få - den offensive opstilling taget i betragtning. Spillet hang slet ikke sammen, og savnet af Johansen på midtbanen var stort. Der manglede simpelthen en spiller til at gå forrest. Gang på gang så man passive Lyngby-spillere, der blot slog ud med armene, når bolden blev mistet - og det gjorde den tit.

Nu er der ikke nogen grund til at hænge enkelte spillere ud på en dag, hvor der stort set var kollektiv off-day over hele linien, men nævnes bør en normalt solid spiller som Morten Petersen, der var helt ved siden af sig selv og stod for nogle katastrofale fejlafleveringer. Ligeledes var det pokkers uheldigt, at Birn scorede selvmål på et meget dumt tidspunkt, hvor LFC ellers kunne være kommet tilbage i kampen.

Lyspunkterne var få, men Schoeman spillede faktisk en god kamp og viste i glimt, den klasse han besidder. Desværre virker det ikke som om den omrokering af forsvaret, han indirekte er skyld i er nogen succes. Lennart Lynge og Vinzents var trukket længere op på banen, så forsvaret reelt bestod af Morten Petersen, Frank Schoeman og Martin Birn. Lennart Lynge gjorde det sådan set OK, så længe han var med, men det virkede som om både han og Ulrich Vinzents endte i et underligt tomrum, hvor kun lidt lykkedes.

Når spillerne er blevet kritiseret, må vi også kigge lidt på os selv som tilhængere. Spillerne blev sådan set bakket godt nok op indtil målet til 3-1. Men det var ikke nogen fornøjelse at høre på enkelte personers konstante negative tilråb til egne spillere under det meste af kampen. Det hører ingen steder hjemme, og de personer burde helt klart finde andre græsgange. Når det er sagt, er det ret skuffende, at så relativt få Lyngby-supportere overhovedet møder op til en kamp som denne.

På søndag gælder det Silkeborg på udebane, og man kan kun håbe, vores spillere kan lægge denne negative oplevelse fra sig, og begynde at spille noget ordentlig fodbold igen.

SJ