LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
01-10-2000: LFC tabte 0-3 til Silkeborg IF
Efter den pinlige exit i Pokalturneringen var det søndag tid til et besøg på Silkeborg Stadion, hvor vi ikke har vundet siden 1991.

Lyngby FC stillede op som følger: Per Fahlström, Martin Birn (65. adv.), Frank Schoeman, Morten Petersen, Jari Pedersen (23. adv.)(78. Tobias Grahn), Lars Larsen, Ulrich Vinzents, Stefan Bidstrup, Lennart Lynge Larsen, John Bradley og Andreas Havlykke (50. adv.)(60. Kim Christensen).

Lad det være sagt med det samme: Det blev ikke nogen stor oplevelse. 1. halvleg var nok en af de ringeste, man har set i nyere tid rent offensivt: LFC havde cirka en chance. SIF dominerede og var tæt på scoring et par gange. Vi slap med skrækken, men det var ikke sjovt at se på.

I 2. halvleg havde LFC chancer: Havlykke var alene igennem efter 2 minutter - men skød lige på målmanden. Bidstrup var tæt på få minutter efter med et forsøg lige over mål. Ligesom der var en stor chance efter 18 minutter.

Desværre fandt SIF vej til vores net med kun et kvarter tilbage af kampen. 3 hurtige mål og LFC var endnu engang knækket. Vi har efterhånden set det før nogle gange, at der ikke skal meget til, før spillerne mister gejsten. Mod slutningen var Lars Larsen tæt på reducering, men skuffede måtte vi endnu engang forlade Silkeborg Stadion uden point.

I modsætning til B93-kampen i onsdags var der fuld opbakning til spillerne fra de fremmødte Vikinger det meste af tiden - også efter SIF kom på 3-0. Det var godt at se og høre - men det får vi naturligvis ikke nogen point ud af. Vi kan kun håbe spillerne snart vil give os en god fodbold-oplevelse til gengæld.

Vi ligger ikke længere nummer ét i FKL. Det var sjovt, så længe det varede, men vi må nøgternt erkende, at vi ikke i øjeblikket har klassen til at indtage denne position. Superligaen holder nu en mindre pause, og næste kamp gælder BIF hjemme den 15/10 kl. 17.05.

SJ